fajny mglisty widok![]()
Dla mnie chyba za bardzo "po bandzie"![]()
Ładne. I bez dużego kontrastu i mocnych czerni też potrafi być dobrze
Pozdr
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Panie, jutro mnie capniesz może pod jakimś udanym zdjęciem. Na razie posucha więc trzeba pomarudzić u innych![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Chodzi mi głównie o to, że przy zdjęciach mglistych szuka się tego pierwszego planu, który nada głębi. Tu mi go zabrakło i to miałam na myśli pisząc "po bandzie"![]()
Ten kontrast był tak duży, że go po prostu obciąłem (pierwszy plan). Mgła była dołem, w dolinie, a górą jest dużo informacji do wydobycia. Kolejny raz moja górka i kolejny raz na inny sposób podana przez Matkę Naturę... Zimowe światło południowe, ale w tej porze roku u mnie to już w zasadzie światło zachodnie. Za godzinę, max. półtorej słońce wchodzi za chmury. I tyle go było.
Ostatnio edytowane przez apz ; 2.02.13 o 01:18
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro