Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Oczywiście go zepsułem usuwając szum. Ale ...... Nie masz mi za złe.... To taka zawodowa choroba.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 16.10.12 o 00:25
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Mam w związku z tym pytanie: czy w takiej sytuacji monopod bywa traktowany jako statyw? Tzn. czy nie dopuszcza się korzystania ze statywu w kościołach/cerkwiach/meczetach itp. dlatego, że zabiera miejsce innym, czy dlatego, że sam fakt rozstawienia sprzętu przeszkadza wiernym w modlitwie? Wybacz może naiwne pytanie, ale pytam serio.
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ostatnio edytowane przez apz ; 16.10.12 o 08:39
Ładne zdjęcia i ładne miejsce - od jakiegoś (już dłuższego) czasu obiecuję sobie odwiedzić Wąchock ale jakoś mi to nie wychodzi... Zdjęcia są jak zachęta![]()
Oj 557 jak malowany![]()
Ładnie. Miejsce wybierałeś specjalnie, czy przytrafiło się w drodze?
The question is, who cares?