Poranny kiczyk pikny ale... teraz tak siakoś płasko po tych toskaniowych się wydaje![]()
Poranny kiczyk pikny ale... teraz tak siakoś płasko po tych toskaniowych się wydaje![]()
Dziękuję za słowo i odwiedziny, tamte górki są tak ze 2-3 razy wyższe od moich pagórków i zupełnie inaczej wyrzeźbione przez Matkę Naturę, ponadto inaczej jest rozlokowane osadnictwo - po górach i pagórkach inna sruktura własności gruntów - bliższa znanej u nas z północnej i zachodniej Polski.
Kiczyk jak kiczyk , Olkowymi obiektywami ZD pod słońce więcej się nie wyciągnie, może wypróbuję moje mZD 12-50, a co do Toskanii to pewnie popełniłem błąd pokazując najlepsze być może, fotki zbyt wcześnie i po tamtych inne, nawet te niewiele im ustępujące uroda już nie smakują... tyle, że u mnie to statystyczna historia - otwieram katalog , przeglądam i wywołuję... i potrzebuję krytyki - to zrobiłeś źle , a tamto może można inaczej, wciąż początkujący jestem w obróbce, ja ciągle się uczę.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Kolejne trzy z zapasów, inne miejsce, trochę bardziej industrialne, inny poranek... Niestety wcześniejsze zdjęcia pod światlo z powodu nie ZERO-owych powłok Zuiko szlag trafił.
505.
506.
507.
Zapraszam.
Ostatnio edytowane przez apz ; 28.07.12 o 08:01
506 i 507!
Bardzo, bardzoZ naciskiem na to drugie, bo szerzej.
W 506 ucięłabym ten cieniutki jaśniejszy paseczeku góry i ..... byłoby wrażenie, że jest sporo nieba, sporo powietrza, sporo oddechu
A może gdyby jeszcze nieco jednak kontrastu ... nie zabierać
Minimalnie się tą miniaturą zabawiłam, mam nadzieję, że wybaczysz:
Jak się bawić, to się bawić...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez TOKIN ; 28.07.12 o 10:08