Strona 173 z 422 PierwszyPierwszy ... 73123163171172173174175183223273 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.721 do 1.730 z 4211

Wątek: obrazki apezeta

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria

Odp: obrazki apezeta

Poranny kiczyk pikny ale... teraz tak siakoś płasko po tych toskaniowych się wydaje

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Poranny kiczyk pikny ale... teraz tak siakoś płasko po tych toskaniowych się wydaje
    Dziękuję za słowo i odwiedziny, tamte górki są tak ze 2-3 razy wyższe od moich pagórków i zupełnie inaczej wyrzeźbione przez Matkę Naturę, ponadto inaczej jest rozlokowane osadnictwo - po górach i pagórkach inna sruktura własności gruntów - bliższa znanej u nas z północnej i zachodniej Polski.

Kiczyk jak kiczyk , Olkowymi obiektywami ZD pod słońce więcej się nie wyciągnie, może wypróbuję moje mZD 12-50, a co do Toskanii to pewnie popełniłem błąd pokazując najlepsze być może, fotki zbyt wcześnie i po tamtych inne, nawet te niewiele im ustępujące uroda już nie smakują... tyle, że u mnie to statystyczna historia - otwieram katalog , przeglądam i wywołuję... i potrzebuję krytyki - to zrobiłeś źle , a tamto może można inaczej, wciąż początkujący jestem w obróbce, ja ciągle się uczę.
    Pozdrawiam AP.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    co do Toskanii to pewnie popełniłem błąd pokazując najlepsze być może, fotki zbyt wcześnie i po tamtych inne, nawet te niewiele im ustępujące uroda już nie smakują...
    Pewnie to minie. Wszyscy musimy ochłonąć

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Dziękuję za słowo i odwiedziny, tamte górki są tak ze 2-3 razy wyższe od moich pagórków i zupełnie inaczej wyrzeźbione przez Matkę Naturę, ponadto inaczej jest rozlokowane osadnictwo - po górach i pagórkach inna sruktura własności gruntów - bliższa znanej u nas z północnej i zachodniej Polski.

Kiczyk jak kiczyk , Olkowymi obiektywami ZD pod słońce więcej się nie wyciągnie, może wypróbuję moje mZD 12-50, a co do Toskanii to pewnie popełniłem błąd pokazując najlepsze być może, fotki zbyt wcześnie i po tamtych inne, nawet te niewiele im ustępujące uroda już nie smakują... tyle, że u mnie to statystyczna historia - otwieram katalog , przeglądam i wywołuję... i potrzebuję krytyki - to zrobiłeś źle , a tamto może można inaczej, wciąż początkujący jestem w obróbce, ja ciągle się uczę.
    Pozdrawiam AP.
    No ale maruda! Przecież krytyki masz w bród, a nad fotkami, jak ten Faust siedzisz. I pokazujesz po, a pokazałbyś w trakcie.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    No ale maruda! Przecież krytyki masz w bród, a nad fotkami, jak ten Faust siedzisz. I pokazujesz po, a pokazałbyś w trakcie.
    W trakcie? - oczom własnym nie wierzę , trakcie czego???

A poza tym - wschód dzisiaj no niczego , niebo jak pupcia niemowlaka, a wstać trzeba było...
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Już ty wiesz czego Daj znać to się zbratamy PS'ami i się pogapię, jak Wielki apz rzeźbi w **** rawach

---------- Post dodany o 10:46 ---------- Poprzedni post był o 10:45 ----------

A poza tym - wschód dzisiaj no niczego , niebo jak pupcia niemowlaka, a wstać trzeba było...
    "A tobie tylko **** niemowlaka w głowie"
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|

Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    Już ty wiesz czego Daj znać to się zbratamy PS'ami i się pogapię, jak Wielki apz rzeźbi w **** rawach

---------- Post dodany o 10:46 ---------- Poprzedni post był o 10:45 ----------

"A tobie tylko **** niemowlaka w głowie"
    Napisałbyś zwalisty, pulchny lub podobnie, nie używaj określenia wielki , może być dla osób postronnych niejednoznaczne.... A z ACR-em też się można połaczyć?

Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Napisałbyś zwalisty, pulchny lub podobnie, nie używaj określenia wielki , może być dla osób postronnych niejednoznaczne.... A z ACR-em też się można połaczyć?
    Myślę(to się zdarza!), że z ACR-em też. Będzie Wielki, a co wydumają - ich problem.

Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Kolejne trzy z zapasów, inne miejsce, trochę bardziej industrialne, inny poranek... Niestety wcześniejsze zdjęcia pod światlo z powodu nie ZERO-owych powłok Zuiko szlag trafił.
    505.
    506.
    507.
    Zapraszam.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P6150110be.jpg
Wyświetleń:	140
Rozmiar:	370,7 KB
ID:	67452   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P6150089bd.jpg
Wyświetleń:	139
Rozmiar:	397,9 KB
ID:	67447   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P6150094be.jpg
Wyświetleń:	140
Rozmiar:	353,3 KB
ID:	67450  
    Ostatnio edytowane przez apz ; 28.07.12 o 08:01

| OlyJedi Awatar TOKIN
    Mieszka w
    Cieszyn
    Siła reputacji
    55
    Moja galeria

506 i 507!
    Bardzo, bardzo Z naciskiem na to drugie, bo szerzej.
    W 506 ucięłabym ten cieniutki jaśniejszy paseczek u góry i ..... byłoby wrażenie, że jest sporo nieba, sporo powietrza, sporo oddechu

A może gdyby jeszcze nieco jednak kontrastu ... nie zabierać

Minimalnie się tą miniaturą zabawiłam, mam nadzieję, że wybaczysz:

Jak się bawić, to się bawić...

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez TOKIN ; 28.07.12 o 10:08