ło jej! 588 - to mi się podoba!!!!!
ło jej! 588 - to mi się podoba!!!!!
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Dziękuję za odwiedziny - klikajcie na załącznik - zdjęcia wstawiam troszkę większe ok. 1000px na dłuższym boku - forum jak zwykle masakruje ostrość przy zmniejszaniu.
Pozdrawiam AP.
589.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 22.06.12 o 06:47
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
"Wystrzałowy" ten plener w IR. To eksperymenty, czy juz na poważnie takie teraz bedziesz nam prezentował pejzaże? Jak dla mnie to tchnie chłodem, ale ma swoj urok. Gratuluję!
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Masz wreszcie IR-enkę ?![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Będą takie i takie, na wyjeździe poznawałem E-M5, świetny aparacik i przebudowanego EPL-a. Wschody i zachody trwają krotko, dni pochmurnych niewiele , IR jest świetnym, moim zdaniem, uzupełnieniem do fotografowania w środkowej części dnia.
Możliwe, że Toskanię i Toskanię w IR wydzielę w dwa osobne wątki , ale nie chcę na razie utrudniać życia chłopakom od kodów. Powiększyłem za to zdjęcia, tam jest tyle szczegółów i szczególików. Warto kliknąć w załącznik.
590.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 22.06.12 o 07:17
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ostatnio edytowane przez apz ; 22.06.12 o 07:44
Zajefajne foty Andrzejku, to trochę pourlopowałeś. Miło patrzec na takie obrazki.
Pozdrowerki
Świetne fotki.
Pozdrawiam.
Tomasso - mówisz masz:
592.
593.
594.
595.![]()
592 rzondzi!!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|