Zgadzam sie co do tej fotki![]()
Zgadzam sie co do tej fotki![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
muszę przejrzeć swoje kadry z naszej wycieczki, ale Twoje są świetne.
Pokaż jeszcze zachód słońca![]()
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Tak 1 i to co uważasz za najlepsze są oki.
Dziękuję za opinie i odwiedziny.
Koriolan - będzie i zachód słońca. Z Łeby przywiozłem kolo 2000 klatek, około 1/4 to 5x co 1EV - sam nie wiem co mam, powoli przeglądam po 20 - 50 i coś tam wynajduję wieczorami. Połowy zdjęć nie przeniosłem jeszcze w ogóle do swojego komputera. Sądzę, że Twoje kadry będą świetne, pokazywałeś próbki w sobotę wieczorem. Byliśmy tam w złotej godzinie, aż do zachodu słońca. Wspaniałe przeżycie. wciąż pamiętam.
Na ostatnim zdjęciu jest wycinek terenu ok. 10-15 km od nas na wieży i wspaniałe boczne światło zachodzącego Słońca. - ostrzone było na trzcin cypelek. W takim użyciu nie jest źle z ostrością.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
A tu 2 takie trochę rozregulowane...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Piękne światełko na ostatnich, ale co mi się rzuciło w oczy to że foty do wyprostowania...
Po dłuższym oglądaniu to może tylko drugie...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Fotki Ok![]()
Dziś kilka sobotnich po zabawie z sns:
Pierwsze z PS, i kopia z SNS i kolejne potraktowane podobnie.
Próbowałem się pozbyć wszechobecnej mgły, proszę o ocenę czy i jak mi to wyszło.
Ostatnio edytowane przez apz ; 15.05.11 o 19:05
Pierwsze rozregulowane ...faajne
Zresztą zazdroszczę całej wycieczki
PS ostatnich nie widać
Pierwsze z serii b. fajne. IMHO lepsze niz druga proba (choc ciekawa, ale widac, ze dlubane wiec tak sobie..). Mgly na sile nie ma co probowac sie pozbywac.. Zdjeciom krajobrazowym dodaje swego rodzaju wieloplanowaosci i sprawia, ze fotografia nie jest plaska. Widac to najlepiej wlasnie w focie nr 62.
65 i 66 tez ciekawe. Szczegolnie obrobka 65. Szkoda, ze troszke wiecej gory nie ma. Poza tym wrzuta dosc udana!
Tomek
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.