A ja mam taki pomysł - puścić tam XZ-ta na latawcu , niewysoko, ale tak by uzyskać przewyższenie nad tym pierwszym planem i mieć lepszy stosunek tych wiosennych wzorków do reszty w kadrze. Może uda mi się to w nadchodzących dniach...
---------- Post dodany o 08:52 ---------- Poprzedni post był o 08:50 ----------
Tutaj zawsze było na to przyzwolenie, to jest miejsce na rozmowę i wszelki eksperyment- nic się nie zmieniło.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 27.03.12 o 08:56
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Skałki z Jury, ciekawe i zachęcające. Świetnie się ogląda.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Witam kolegów i ślę serdeczne pozdrówka. Przykro mi że ostatnio mnie nie ma, ale mam (niestety albo stety) powaxne wyzwania i trzeba wziąć je na barki. Moja źeńska stajnia powoli się będzie zmniejszać bo jedna jaskółka chce nowej drogi w życiu i ktoś musi jej w tym pomóc. Na zlot niestety przyjechać nie mogę, choć bardzo bym chciał. Ale na Jurę wybiorę się rowerem, tylko jeszcze nie wiem kiedy plany pozwolą. Ale będę Was odwiedzał jak tylko czas pozwoli.
Pozdrowerki
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Straszna mgla tam jest
OOO teraz opadla.
A te poprzednie to moze tak?Załącznik 61964
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 27.03.12 o 12:33
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie