ostatnie - numer 41 , najbardziej mi się spodobało , lubie takie drzewa . Pozdrawiam serdecznie
ostatnie - numer 41 , najbardziej mi się spodobało , lubie takie drzewa . Pozdrawiam serdecznie
39a - tylko położyć się na takiej łące i patrzyć się w niebo (no i słuchać bzykania pszczół).
piękne miejscado zdjęć dodałabym troche soczystości
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Dziękuję za uwagi.
Igorro! Próbowałem, Na końcu ociepliłem 25% filtrem i skasowałem, ale obiecuję - spróbuję jeszcze raz po powrocie z Łeby.
To miejsce nazywa się Kuwik w Inwałdzie - Ostatnia " łysa" górka przed Beskidem Małym - bezdrzewna - ten dąbek i parędziesiąt brzózek nieustannie przycinanych przez okoliczną ludność.
Wyraźne wzniesienie górujące nad drogą K52.
Pokazały się piękne kolory, to ofociłem.
Dziś mam coś w rodzaju reportażu zrobionego z samochodu, z fotela pasażera.
Wracaliśmy my dwoje i nasz pies z Wystawy w Opolu. A4. Na ostatnim - Ja i nasz pies ( dla domowników - Potwora, z domu Tola Abdank) - fotka zrobiona przez Edę.
Zapraszam i ocenę proszę:
Ostatnio edytowane przez apz ; 1.05.11 o 23:14
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Apz wybralem 2.6.9 najbardziej mi odpowiadaja.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Swietne te widoki , ostani przypadl mi szczegolnie do oka, nawet nabralem ochoty gdzies polazic po okolicy i porobic cos podobnego.
Pozdrawiam![]()
A to taka wiosenna fotograficzna przygoda:
Pojechaliśmy pofocić nad jeziorem i na horyzoncie takie dziwy!
Ostatnio edytowane przez apz ; 11.05.11 o 09:00
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|