Nocne fajne!
pozdrawiam serdecznie
Janek
Nocne fajne!
pozdrawiam serdecznie
Janek
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Nocne fotki bardzo ładne.
Jakoś nie mam weny zmierzyć się z takim tematem.
Pozdrawiam, Andrzej.
E-30 | ZD 12-60 | ZD 50-200 SWD | ZD 70-300 | Sigma 105 | Falcon 8 | sporo manualnych stałek M42
Dwa inaczej - błyśnięte w śniegu.
475.
476.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Bardzo fajne, sporo potrafisz wycisnąć z XZ-1. Pozdrawiam
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Bardzo fajna ostatnia wrzutka.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tak statyw do kieszeni nie wszedł - wszystko z ręki, robię 3-4 zdjęcia jednego kadru i zawsze 1-2 nadaje się co obróbki. W zasadzie nie odszumiam, szum ginie w czasie zmniejszania fotki. 640- 800 jest całkiem niezłe, w zasadzie do 1/5 sek mam jakiś uzysk. Wywołuję prawie zawsze z RAW-a. To lekki i zwarty aparacik, niezłe narzędzie do kieszeni. Panoramki sklejam z JPEG-ów.
Pozdrawiam AP.
477
Zdjęcie zrobione z moich wycieczek na rekolekcje z szopowania dla początkujących. Większe miasto, oświetlony obiekt , od razu łatwiej o krótsze czasy.
Ostatnio edytowane przez apz ; 22.01.12 o 16:09
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
472 ,473 i ostatnie super te błyśnięte sorki, ale takie sobie
Z XZ-1 utrzymuję spokojnie w ręce 1/10s ba zdarza się 1/5. A ręce mi latają jak staremu brendziarzowi![]()
zZz