http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dzięki JESTEŚ WIELKI! Nie dokopałem się dotąd to tych opcji - dziękuję bardzo. Będę relacjonować przykładami moje dalsze próby, ale już nie dzisiaj - rybki do zupy jeszcze pływają karaś , plotki i okonki jeszcze w łusce, a gospodyni przebiera nogami przy kuchni. Dziś muszę już kończyć, jutro po 13 ( po pracy) znowu popróbuję.
Niestety reputacja dalej mi wyświetla: Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Mirek54.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Panoramka ze stawu/jeziorka czy co to tam jest bardzo fajna.
zZz
Tu nie o reputacje idzie.Normalna beztroska pomoc.Przeciez to nic nie kosztuje,a drugiemu pomaga.
A jak sie zawezmiesz to po latach cwiczen w godzinke przejdziesz z lewa na prawo.Normalnie tak to wyglada,ze to co rano wstaje to calkiem inne niz my widzimy
To tak poza tematemZałącznik 58167Musze Saabora na tutka namowic,boje sie tylko,ze nikt nie wyrobi 4 godziny sluchac gostka![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
To obrazkowego niech zrobi szybciej idzie![]()
zZz
Wiem, że nie chodzi o reputację , to raczej ja prześmiewam się z systemiku, którym można co prawda symbolicznie podziękować, ale wtedy gdy potrzebuję z niego skorzystać , to akurat trafiam na nasze ograniczenia, które mi uniemożliwiają wykorzystanie go, gdy jest to istotne dla mnie.
Podałeś mi najlepsze dla mnie rozwiązanie na moim etapie ćwiczeń z PS-em. Skąd wiedziałeś, że moje świąteczno- noworoczne zadanie to przebicie się przez podstawy retuszu?
Pewnie wysłucham całego wykładu. Mam nadzieję ,że ze zrozumieniem. Jak możesz podeślij mi linka.
Wkurza mnie, że nie mogę tak przygotować swoich fotek, jak bym chciał - jak widzisz to całkiem niezła motywacja do poznawania fotoszopa, przynajmniej dla mnie.
Raz jeszcze dziękuję za wskazanie rozwiązania. Pewnie z czasem znajdę i inne drogi do swoich celów, ale ta na dzisiaj wydaje mi się prowadzić mnie w stronę mojej wizji tego krajobrazu.
Pozdrawiam AP.
456A. Pierwsza poprawiona wersja.
Ostatnio edytowane przez apz ; 24.12.11 o 02:45
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ta wersja jest cool![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Fajnie, szeroko i zimowo. Zazdroszcze swiat w takim klimacie, bo u mnie mimo choinki, za oknem cieplo bardzo.
Wesolych swiat!
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 24.12.11 o 17:03 Powód: treść
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|