448,449,452 bardzo mi się podobają. Podziwiam jak sobie radzisz w takich trudnych warunkach oświetleniowych.
pozdrawiam
BP
448,449,452 bardzo mi się podobają. Podziwiam jak sobie radzisz w takich trudnych warunkach oświetleniowych.
pozdrawiam
BP
Dzięki za opinie. Staram się sobie radzić , powiedziałbym ćwiczę z różnym powodzeniem , wciąż nie panuję tak jakbym chciał nad barwą i nasyceniem , czyli tym co nazywam dla siebie kolorem.
W rawach ciągnę do prawej ile się da, potem próbuje to wszystko poukładać z mniejszym niż większym powodzeniem , tak na przykład dziś i wczoraj trzeba było użyć korekcji ekspozycji od + 1,3- +1,7 - +2,3. Z dzisiejszych zdjęć trzy składanki. Pierwsza z wizyty po chwast stawowy do rybnej zupy wigilijnej , dwie pozostałe z "mojej" górki w Wieprzu. Z ręki robione.
Grizz zażyczył sobie kiedyś - by było szeroko - to bywa szeroko. Szerzej będzie gdy dokupię sobie rybkę. Wtedy zacznę zabawę z panoramami sferycznymi.
455.
456.
457.
Ostatnio edytowane przez apz ; 23.12.11 o 22:28
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Z tej wrzutki to pierwsza fota ekstra no i trzecia panoramka cool![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Za warugą, pierwsza i ostatniaW tej ostatniej u góry został ząbek po łączeniu, kapinkę przyciąć trzeba. W mojej okolicy biało było dziś pomiędzy 8 a 11, teraz mży i mglisto okropnie
![]()
Aaaale fajne![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Absolutnie 1. - japę drze, że aż miło ! (455)
Ostatnio edytowane przez Dzuiko ; 23.12.11 o 22:43
Kresy bez i z - swietneWstretnie zazdroszcze zimy i zimowych pejzazykow.
Jakiego koloru ty sie czepiasz?W zimie to tylko biel i czern. Chyba, ze chodzi ci o balans, ale ten wydaje sie byc dobry.
Ostatnia panoramka rzeczywiscie wymiata- taki odpoczynek od miasta by mi sie przydal teraz
Wesolych zycze![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ja bardzo przepraszam,ze swoje niepokorne trzy grosze wcisne.A gdyby tak bardziej posuwakowac,troche wyciagnac takiej niespokojnej chwili,niech sie gromy zaczna zbierac.
Ja poszedlem o dwa kroki za daleko,ale tylko dlatego zeby pokazac w ktora to strone bym szedl.Załącznik 58164
Panoramki świetne-zazdraszczac zaczynam powoli.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Tak obie myślałem , ale jak dotkną się czarnej pipetki na krzywych , to less robi mi się brunatno- żółty i nie mogę nad tym zapanować. Widzę ,że ten obrazek nadawałby się do dramatycznej tonacji , ale nie znalazłem na razie drogi do tego celu. Będę mimo mojej nieudolności próbować dalej.,
Każde słowo krytyki i kazda wskazówka , jak wiesz są w tym wątku mile widziane.
Pozdrawiam świątecznie AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 23.12.11 o 23:03
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro