Czołem apz'ecie! 446,447 takie fajne mroczne klimaciki, nawet ten 446 bez słońca bardziej mi się podoba. Nie ważne! Grunt że fajne!
Czołem apz'ecie! 446,447 takie fajne mroczne klimaciki, nawet ten 446 bez słońca bardziej mi się podoba. Nie ważne! Grunt że fajne!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dziękuję za radę - sprawdziłem w zasobach , mam odsunięte, ale nie aż do mocnego punktu. Przy kadrowaniu coś mnie odpychalo od takiego kadrowania, zresztą najciekawsza dla nie była w tym widoku wiatrostrada na niebie, która gdy opadła do ziemi dała u nas halnego , a nad morzem sztorm.
Czuję się zaszczycony, że zechcieliście tu zajrzeć i poświęcić swój czas na skomentowanie moich produkcji.
Pozwolę sobie dorzucić kolejne zdjęcie i kilka inaczej zrobionych pokazywanych już fotografii .
448.
449.
450.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 20.12.11 o 02:09
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
448 podoba mi się - taki kociołek z chmurami.
450 - trzy strony temu przeskoczyła mi chyba wersja pierwotna i ciekawsza zarazem.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Podoba mi się , kiedy uderzasz w minimal, tak jak na 450.
Ale zetownic dawno nie było - przepraszam, apezetownic![]()
Też 448 mi pasi![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Stawiam na 448.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ostatnio edytowane przez apz ; 21.12.11 o 00:05
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 21.12.11 o 00:23
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA