Sarenki świetne. Bardzo ładna scenka![]()
Sarenki świetne. Bardzo ładna scenka![]()
Pozdrawiam, Andrzej.
E-30 | ZD 12-60 | ZD 50-200 SWD | ZD 70-300 | Sigma 105 | Falcon 8 | sporo manualnych stałek M42
Dziękuję. Trzy impresje z ostatnich dwóch dni.
446.
447.
448.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 17.12.11 o 00:47
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Oooo, - pierwsze dwa - no super po prostu![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Mnie ostatnia fota najbardziej pasi![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
A mi wszytki czyJak zwykle miło do Twojego wątku Andrzej zajrzeć
![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
444 - to zdjęcie jest za...biste. Gratulacje.
Dziękuję...
Pozdrawiam AP.
---------- Post dodany o 21:14 ---------- Poprzedni post był o 21:06 ----------
Mysikrólik - te z tych zdjęć , które są podbarwione na niebiesko lub lekko szaro brunatnie , pod słońce bez całkowitego przepału na słońcu, od wierzb przy drodze pod słońce są robione z polarem . Dawno go nie używałem i jak nie będę mógł sobie poradzić z tymi zafarbami , porzucę go ponownie.
430,443,444,446-8. są z polarem.
AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 17.12.11 o 22:32
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
ja zazdroszcze koledze widoczkow , oczywiscie nie samych , ale rowniez ,a moze przede wszystkim umiejetnosci pokazywania ich w tak malowniczy sposob , nie bede oryginalny 444 jest mega rewelacyjne , super wyszlo niebo i ta mgla lub chmury , wszystkiego nie za duzo nie za malo , tak akurat do schrupania![]()
Aha, dzięki za odpowiedź. Zastanawiałam się czy polar nie zredukowałby jeszcze bardziej lekkich zamgleń. Ale jak napisałeś, to już został użyty.Ja swój porzuciłam z 3 lata temu, ale był niestety od samego początku przeciętnej jakości i nie spełnił moich oczekiwań.
![]()