292@365 Fattoria Bacio Tuscany Droga Mleczna, zródło łuny - Florencja.
![]()
292@365 Fattoria Bacio Tuscany Droga Mleczna, zródło łuny - Florencja.
![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
293@365 Południowe niebo w czarno-bieli żźódła łuny to głównie Certaldo i San Gimiliano.
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 9.10.16 o 01:21
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Cieszę się, że się podoba. Co do fresków, że przy osiągalnych czsach wyszły, a co do zdjęć nocnych by były dobre potrzeba mniej zaśmieconego światłem miejsca, ale chciałem mieć coś innego od kocierskiej kapliczki na dolnym planie.
294@365
Dwa florenckie mosty...(większe z załacznika).
![]()
295@365 dla Saboora: elementy latarni na kopule i szczegóły pokrycia kopuły zewnetrznej:
Ostatnio edytowane przez apz ; 10.10.16 o 00:00
Fasada katedry bardzo ciekawa, freski na kopule super, widok na Florencję świetny.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
296@365 Kolejna zajawka...
![]()
297@365 Katedra w San Gimiliano. Stary, dobry toskański gotyk. Trochę nadgryziony zębem czasu.
Z tym miejscem wiąże się pewna foto-przygoda. pozwolono mi wejść ze statywem, ale nie pozwolono go używać, nie przewidziano, że umiem poszukać podparcia do fotografii. niestety było niskie- ławki w kościele co spowodowało większe zniekształcenia optyczne. Duże i małe do wyboru.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
I zwiastowanie z przedsionka katedry. 298@365
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 11.10.16 o 21:14
Smakowita wrzuta!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|