Przy normalnym , rodzinnym pstryknięciu dzieciaków wyszło tak...
Czy to ustawienia nie nadążyły za pstryknięciem?
Ciekawi mnie to.
Przy normalnym , rodzinnym pstryknięciu dzieciaków wyszło tak...
Czy to ustawienia nie nadążyły za pstryknięciem?
Ciekawi mnie to.
Ruszałeś, czyli zomowałeśSzkoda, że nic w pierwszym planie nie jest ostre. Spieprzyłeś jednym słowem!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
To jest wynik obrotu pierścienia zmiany ogniskowej w momencie wyzwalania migawki, niektórzy robią to celowo żeby uzyskać właśnie taki efekt
The question is: What is a Mahna Mahna?
...tylko skąd się wziął...?!
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Ruszałeś, czyli zomowałeśSzkoda, że nic w pierwszym planie nie jest ostre. Spieprzyłeś jednym słowem!
Nie spieprzyłem... samo wyszło, czasem tak samo wychodzi, niekoniecznie.... w fotografii..![]()
Ostatnio edytowane przez Krakman ; 10.08.10 o 23:12 Powód: Automatyczne scalenie postów
Z trzymania ręki na pierścieniu ogniskowej i poruszeniu nim w momencie wyzwalania migawki!
Można pod warunkiem, że obiekt pierwszoplanowy jest ostry, fajne efekty wychodzą.
Ostatnio edytowane przez Piotr Grześ ; 10.08.10 o 23:14 Powód: Automatyczne scalenie postów
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
czasem jeszcze kombinuję z zoomem a już naciskam.....
Dzięki Romkowi, Piotrowi i... Grzesiowi![]()
Robię zdjęcia już wiele lat, ale z moim nowym nabytkiem jeszcze całkiem nie zaprzyjaźniłem się...ale wszystko przede mną...
Ostatnio edytowane przez Krakman ; 10.08.10 o 23:25 Powód: Automatyczne scalenie postów
Efekt ciekawy i uzyskuje się go tak jak napisali poprzednicy ale moje oczy błagają o litość jak na to patrzę, AF się gubi. Macie tak samo?
Świetna fota. Nawet bez wspomnianej ostrości. WARP 9.
to dopiero kreatywna fotografiajak dluzej popatrzysz to prawie 3d wyszlo
![]()
ps. to co wyszlo przypadkiem nazywa sie zooming ( chyba ) jest jeszcze spinning
tu masz linke -
fajne foto,pozdrawiam.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk