|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Odpowiem Ci tak.Jesli rozumiesz i znasz zasady Gradientu,Warstw znasz Kolo Barw. Wiesz dokladnie co to sa barwy dopelniajace umiesz wyostrzac na wszelkie sposoby wraz z wykorzystywaniem kanalu alfa,wskazywac krawedzie,stosowac filtr Mediana,odklejac maski od warstw,zmieniac sposoby krycia na warstwach,laczyc to w segmenty a pozniej w calosc to nie warto.Zrobisz to bardzo szybko i prosto w PS-sie.Jesli nie,to zakup jest jak najbardziej przydatny.Bardziej skomplikowana jest sprawa z "efeksem od nika",jednak zasada jest ta sama.
Ps:Acha zapomnialem o krzywych.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
No i mnie Mirku zmusiłeś do czytania.
Czytałem, czytałem i doszedłem do wniosku, że dużo jeszcze przede mną nauki hehe. Ale o bichromii trochę się dowiedziałem, bardzo ciekawa rzecz przy konwersji zdjęć do czarno-białych. Zarzucam jedno prawie normalne i drugie w "kwadrychromii". Ciekawe, prawda?
Pozdrawiam
Ciekawe i zarazem ladne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Mnie się taki sposób pokazania dzidzi nie widzi, wygląda trochę jak lalka zawieszona w próżni![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|