Coraz mniej czasu mam na zdjęcia, ale jeszcze czasem wyciągam aparat z plecaka. Ostatnio u mamusi w ogrodzie i trochę w na wycieczce. Takie z rożnej tematyki będą zdjecia.
Pozdrawiam forumowiczów urlopowo jeszcze![]()
Coraz mniej czasu mam na zdjęcia, ale jeszcze czasem wyciągam aparat z plecaka. Ostatnio u mamusi w ogrodzie i trochę w na wycieczce. Takie z rożnej tematyki będą zdjecia.
Pozdrawiam forumowiczów urlopowo jeszcze![]()
Widzę że i makro majstrujesz
a gołąbki super - zwłaszcza 178
Ostatnie to IR-enki ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fajna wrzutka, pajaczek, golabki...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Mnie najbardziej 175-ka się podoba. Dwa ostatnie trochę takie nierzeczywiste ale mają coś w sobie.
A czasem makro robie, ale na razie tylko pięćdziesiątką samą.
Ostatnie to IR-y, z obiektywem 12-60. Na ostatnim widać na środku kadru hot spot. Nie wiem czemu się pojawia przy ogniskowej 12 mm z dokręconym filtrem IR. Ktoś ma może jakieś pomysły?
Dziękuję za komentarze i daję jeszcze dwa widoczki z okolic Bugu na Podlasiu.
Pozdrawiam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Z poprzedniego wrzutu IR-ki bardzo się mnie podobają, szczególnie ten pierwszy. W drugim troszku przyciemno w PD rogu, a i gołąbki pikne
Ostatni wrzut pierwsze się podoba (ciut ostrość może tylko), a w drugim wolałbym mniej dołu, a więcej góry. Ten podział na pół nie za bardzo mz. Z wcześniejszych świetne te o tematyce militarnej, ornitologicznej ale też pejzaż i makro bardzo dobre. Wszechstronnie uzdolniony fotograficznie jesteś, pogratulowć tylko wypada co niniejszym czynię.