E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Chimol zazdroszczę ci tych zdjęć - zwłaszcza tych " wojskowych "
Żona też się z tego śmieje, bo sama też nie ma niebieskich oczu. Jak Bufetowa słusznie zauważyła to musi być po dziadkach, a raczej babciach, bo obie niebieskookie.
Mogę Cię kiedyś zaprosić na taką sesję, to sobie popstrykasz.
No i do mego drugiego wątku zapraszam jeśli nie widziałeś, tam znajdziesz kilka wojskowych zdjęć.https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=71339
Dziękuję za odwiedziny i zapodaję IRa na cześć kolegi Saboora. Zrobiony z filtrem, a nie jakąś puszką po przeróbkach![]()
Chimol fotka z uzyciem filtra super.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dziękuje za odwiedziny i komentarze. Dzisiaj na szybko 4 zdjęcia z nowego rejonu zamieszkania. Znaczy może uda mi się zamieszkac na Warmii. Ale tam ptaszyska sie kręca. Kadry troszke nietypowe, ale mam nadzieję, że coś się spodoba.
Pozdrawiam ogladajacych.
Czworka swietna![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Witaj Brodaczu!
Oj podoba podoba! Każda z czterech fot to dynamit, świetnie chyciłeś!
Pozdrawiam
statyczny
Ja
---------- Post dodany o 11:28 ---------- Poprzedni post był o 11:24 ----------
A dziękuję, dziękuję za pamięć i dedykację! Nosz śliczności wytworzyłeś!I to nie jakąś tam puszką po przeróbkach
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Świetne![]()
Wow, fajne fotki. Znajmy jest pasjonatem i pielęgnuje w domu dwa KTM-y. Byłby zachwycony.
The question is, who cares?