Za judaszem mnie również bardziej podoba się 1a.
Natomiast wydaje mi się, że nie podłączyłeś zdjęcia które chciałeś - 6. i 6a to zupełnie inne ujęcia - chyba że mam już przywidzenia.![]()
Za judaszem mnie również bardziej podoba się 1a.
Natomiast wydaje mi się, że nie podłączyłeś zdjęcia które chciałeś - 6. i 6a to zupełnie inne ujęcia - chyba że mam już przywidzenia.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
--------------------------------------------
E-30, E-510, ZD50, ZD12-60, ZD14-42, ZD40-150, FL36R
Dzięki za potwierdzenie, że ze mną wszystko w porządku.
6a faktycznie bardzo przyjemne w odbiorze.
Kilka kolejnych zdjęć. Mam nadzieję, że tym razem zainteresują one większą ilość oglądających. Zapraszam do wyrażania opinii.
888 na kłódce nawet przyciąga uwagę.
dla mnie 2jeczka bardzo fajna ,i 4 mi jeszcze calkiem podchodzi ,pozdrawiam
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
W związku z dzisiejszym Świętem Wojska Polskiego wysyłam kilka zdjęć związanych z wojskiem. Pierwsze trzy pokazują jak zmienia się nasze wojsko. Na zdjęciach Pani oficer uczy się prezentowania szabli na komendy, następnie prowadzi poczet sztandarowy. Kolejne dwa to historyczne poczty sztandarowe. Na koniec wierzchowiec, który ma inne plany niż dosiadający go ułan. Zapraszam do oglądania i pisania komentarzy.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
klodeczka rewelacja, ale ja zboczona jestem na punkcie takich detali)
pozdrawiam
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Z ostatniej wrzuty najbardziej ciekawe moim daniem jest ostatnie - fajnie uchwycona sytuacja.![]()