Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: E-30 i piasek z deszczem

darkelf
    Gość

E-30 i piasek z deszczem

Zrobilem sesje w piasku i deszczu, zamiast E-1 wzialem E-30 i oczywiscie troche sie zmoczyl i pobrudzil piaskiem (ale warto bylo dziewczyny daly z siebie wszystko). Wydaje sie dzialac bez problemu, ale martwie sie czy nie przestanie. Jakies pomysly jak mu pomoc? Gdzie mogl powlatywac piasek?

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Skoro aparat działał po oczyszczeniu to chyba nic nie dostało sie do środka. Lepiej pokaż zdjęcia z sesji, skoro "dziewczyny dały z siebie wszystko".

| OlyJedi Awatar yac
    Mieszka w
    k/3M
    Siła reputacji
    290
    Moja galeria
    jak "dały z siebie wszystko" to zdjęć nie będzie , przecież pisał że była sesja a aparat był w piasku
    a na poważnie to jak go w piach nie rzucałeś to powinien przeżyć.Na zlocie w Kazimierzu Dolnym miałem E-500,dość mocne deszcz dawał się we znaki a aparat wytrzymał i cały czas działa
    Jacek

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Thomasso
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria
    Ja swojego E-30 z 14-42 przetestowalem przez 10 dni w Bulgarii nad Morzem Czarnym, sporo zdjec na plazy, podczas "szalenstw" na piasku i w wodzie i nic mu nie jest. Oczywiscie trzeba uwazac, ale póki w piachu do polowy zagrzebany nie lezal i woda na niego nie leciala bezposrednio strumieniem to powinno byc OK.

Tom
    "Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."

Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.

darkelf
    Gość
    Zrobilem jeszcze dwie sesje w piasku, za kazdym razem sie brudzil i nadal dziala.

Mieszka w
    Skierniewice
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    mowisz tak jakbys koniecznie chcial zabic aparat.

co w tym dziwnego, ze dziala? to warunki calkowicie normalne.

chcesz go zniszczyc to go utop - ja zrobilem tak ze swoim e420 i teraz lampa mi nie dziala.