469 super, prosty, pomysłowy i przesympatyczny portret. Panna młoda na pewno będzie bardzo zadowolona.
470 jak na mój gust za mocno cięte.
Dał radę jak na to iso ! Na portal jak najbardziej się nadaje, taki szum tylko marudnym może przeszkadzać.
469 super, prosty, pomysłowy i przesympatyczny portret. Panna młoda na pewno będzie bardzo zadowolona.
470 jak na mój gust za mocno cięte.
Dał radę jak na to iso ! Na portal jak najbardziej się nadaje, taki szum tylko marudnym może przeszkadzać.
Na 472 jest faaajne światło ! I Pan Jan bardzo ładnie w ten prostokąt wpasowany.
Podoba mi się. Jednak trochę zbyt blado jest, widziałbym więcej rasowego b&w, wysycenia czerni.
Pan Janek swietny"Rycerze w kimonach " fajna fotorelacja.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Podoba się - zrobiłem coś podobnego tylko z dzieciakamiKadrowanie na plus
Twoja fotorealcja jako całość może się podobać. Trudno mi jednak jest wybrać konkretne foty. W sumie najbardzie oddające temat jest 481. Są tytułowi rycerze, jest dynamika jednak jak dla mnie za ciasno wykadrowałeś z prawej strony, gościa z prawej strony powinno być więcej. Fajne są też zdjęcia obrazujące emocje takie jak 484., tylko w tym wypadku nie odpowiada mi za bardzo obróbka. Laseczka między banerami podoba mi się, natomiast w kolegach z maty (479.) przeszkadza mi trochę "tło" - lepsze wyeksponowanie pierwszego planu dałoby lepszy efekt.
Nie chcę by to wyglądało, że się czepiam - od zawsze byłem fanem Twoich fotorealcji.![]()
Ostatnio edytowane przez rol6 ; 25.11.11 o 09:05
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Jak nieudane to po co je tu kłaść ?