Z krytej pływalni najbardziej podobają mi się 350 z uwagi na ciekawy pomysł z wykorzystaniem światła z kontry oraz 351 ze względu na fajnie uchwycony moment.![]()
Z krytej pływalni najbardziej podobają mi się 350 z uwagi na ciekawy pomysł z wykorzystaniem światła z kontry oraz 351 ze względu na fajnie uchwycony moment.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
344, 347 i 351 - jak "dla mnie".
Pozdrawiam.
351 fajne![]()
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
Cieszę się, że z pływalni zdjęcia sie Wam podobają. Tak naprawdę było to pierwsze zlecenie do przyszłej pracy. Wykonałem ich naprandę niewiele, przy czym miałem spore trudnosci w ustawieniach fishaja. No, ale czy tak naprawdę nadają się do gazet dowiem się dzisiaj.
Przy okazji, dowiedziałem się przypadkiem o niebieskościach w cieniach na sukni, więc nastepne z komunii mojej bratanicy już troszeczke inaczej obrobiłem. Nie wiem tylko, czy suknia nie za biała ?
355 i 356
to pierwsze mi się nie podoba. ta zielona plama jest straszna
drugie: ostrość i wkomponowanie w tło fajne. delikatna obróbka postaci też na plus
wolałabym jednak aby więcej było uśmiechu na tych zdjęciach a nie tak straszna powaga która nie pasuje do dziecka
Ostatnio edytowane przez madziazywczak ; 1.06.11 o 15:47
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
Dwojeczka fajna.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Moja małżonka sie uparła, że to pierwsze ma być i już. Co do min dziecka... Weronika zawsze straszne miny stroi, w dodatku miała uciazliwy katar, więc to dużo zebów było widać, to znów strasznie ścisnięte. Ogólnie najlepiej mi się z nią pracowało, oczywiscie mam tez radosną, skaczacą, itp. te jednak pozostaną w rodzinie. Jakoś nie wyobrażam sobie innej miny przy czytaniu modlitwy. Dziekuje za uwagi, postaram się jakoś bardziej rozluźniać dzieciaki przy zdjęciach, choć to trudne.
Jak dla mnie drugie jest lepsze.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików