A mi się podoba 315 za pokazane zaangażowanie zawodnika i 316 za dynamikę na zdjęciu. Ogólnie wszystkie z cyklu "Rowery" są godne uwagi![]()
A mi się podoba 315 za pokazane zaangażowanie zawodnika i 316 za dynamikę na zdjęciu. Ogólnie wszystkie z cyklu "Rowery" są godne uwagi![]()
Fajne foto. Rowerowe też.
Pozdrawiam.
Tak jak myślałem, niczym specjalnym Was tym razem nie zaskoczę. No chyba, że spadkiem formy. Tym razem Międzynarodowe Mistrzostwa w Boksie Amatorskim. Po przybyciu na miejsce ręce mi opadły, brak koncepcji na światło, brak jakiegokolwiek wigoru. Postanowiłem więc robić zdjęcia pod kątem BW:
318.
319.
320.
321.
322.
323.
Tylko proszę, nie bijcie za mocno.
Jak zwyklefajnie oddajesz emocje.
Najbardziej podoba mi się klincz z 319.
Przy Twoich zdjęciach trudno wybrzydzać, jednak na ostatnich dwóch ujęciach przeszkadzają mi trochę liny.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
325 fajne
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
Mnie najbardziej podoba się 324. ze względu na niesamowitą grę świateł.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Może się mylę, ale tu u Ciebie nie poszczególne zdjęcia a całość reportażu należy oceniać.
Widać, że Dopracowujesz technikę i sety są coraz lepsze, to ma wciągać i opowiadać i tak MNZ jest!
Bardzo fajne wrzuty!
Pozdrawiam
Ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dziękuje ślicznie za opinie. Staram się jak mogę, niestety coraz częściej nie mam pomysłu na spójne zdjęcia reporterskie. Właściwie nigdy nie miałem, dlatego wolę nazywać to fotorelacją niż reportażem. No cóż, z utęsknieniem czekam na porządny koncert na świeżym powietrzu. Tymczasem dokładam jeszcze jedno zdjęcie.
Michał - młody, zdolny basista zespołu:
327.