Dzięki waruga. Dzisiejszą fotografię określam jako przyjemne z pożytecznym. Jako, że nie każdemu przypada do gustu fotografia sportowa, postanowiłem zrobić fotografię czysto reportażową, okazja ku temu sprzyjała.
556.
Dzięki waruga. Dzisiejszą fotografię określam jako przyjemne z pożytecznym. Jako, że nie każdemu przypada do gustu fotografia sportowa, postanowiłem zrobić fotografię czysto reportażową, okazja ku temu sprzyjała.
556.
Czy bohater hasła jest także pierwszoplanową postacią tej fotografii?
Sprawdziłem, dla sportu, zawodnik na zdjęciu gra prawdopodobnie z nr 7, a bohater hasła z 10-tką.
Nie.
No mogę zdradzić, muszę. To protest zagorzałych kibiców, chcą odwołania trenera drużyny. Winią Go za niepowodzenia w rundzie wiosennej i braku szansy na awans do wyższej ligi. Pisali pismo i takie tam w tej sprawie do zarządu klubu. Tam gdzie transparent to miejsce dla zagorzałych kibiców, tzw. Młyn. We Młynie zawsze głośno, kulturalnie niesiono doping dla drużyny. Tym razem postanowili wywiesić, obwieścić swoje niezadowolenie i wyjść ze stadionu.
Podpierałem się informacją z różnych źródeł i dowiedziałem się, że trener jest jednocześnie zawodnikiem. Tło także sobie prześledziłem. Ale dzięki za wyjaśnienie.
Już mnie przyzwyczaiłeś, do tego że "koncertówki" są miodne.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|