Pasują Ci przepały w tych zdjęciach ? Mówię tu o gościu w kraciastej koszuli, jego ręka, gryf gitary czy twarzy prawa strona na 514.
516. Dynamiczne, a tego tak często brakuje na zdjęciach koncertowych !
No mnie pasują. Uważam, że zrobiłem coś innego niż steryle zdjęcia do prasy, które posłałem i są bez zarzutu. Chciałem dla siebie coś innego, na granicy "artyzmu" i myślę, że mi się to udało. Oczywiście to jest tylko moje zdanie. Opinia Twoja jak i pozostałych forumowiczów jest nie mniej ważna niżeli moje odczucia.
Nie no ciekawiło mnie tylko Twoje zdanie na ich temat, skoro są świadome i planowane to wszystko ok. U mnie często te partie są powypalane od lampy dlatego tak mi się to rzuciło w oczy.
Ciekawostką jest to, że "normale " zdjęcia powstawały przy czułościach rzędu iso 1250 - 2500 , dopalane lampą. Lampa musiała być urzyta ze wzdlędu na Ev dostepny na sali i piękną lamkę z góry, o kolorze światła skutecznie wypalającym kanał czerwony. Zdjęcia nawet jako tako, ale postanowiłem zejść znacznie z czułością i zwiększyć znacznie czasy. Tutaj ewentualnych przepaleń nie da się uniknąć. Tak myślę.
Byłem, pisałem o spotkaniu. Jeden forumowicz odpisał na pw. Odpowiadam zatem, nic sie nie stało wielkiego, tylko w nodze wybuchła mi petarda, tylko kolega dostał odłamkiem w szyję (kolega nie pijący ):
517.
To tak na szybkiego, mam nadzieję, że będziecie chcieli więcej.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro