Fotki koncertowe fajne, magia swiatel oraz dynamika Patrycji robia wrazenie.
Fotki koncertowe fajne, magia swiatel oraz dynamika Patrycji robia wrazenie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Hehe, prawda, na Comie byłem dwa razy i baaardzo mało zdjęć do czegoś się nadawało
Co do ochrony - o ile nie są nawiedzeni to robią dokładnie to co im zleci organizator przeważnie. Przynajmniej znam to po doświadczeniach w warszawskich klubach. Ba, zdarzało się, że w klubie Progresja można było siedzieć nawet z 5 albo więcej utworów (byłem na takim organizowanym przez MetalMind), a ochrona nawet nie raczyła się ruszyć, nie pamiętam czy w ogóle jakiś ochroniarz stał przy fosie - ale to raczej się rzadko zdarza.
Niemniej z ciekawością czekam na resztę zdjęć![]()
He, he reszta na blogu jak pisalem. Tym razem drugi dzień Dni Jaworzna. Ta pamiętna sobota zbiegła się z meczem o awans naszej drużyny, dlatego byłem potrzebny w Częstochowie. Szczakowa Jaworzno zremisowali z Włodarem Częstochowa, to dało nam awans do trzeciej ligi. Sześćset metrów od rozgrywanego meczu toczył się bój o punkty i awans Skry Częstochowa, oj działo się, działo :
372.
373.
373.
374.
375.
376.
Calość relacji na BLOGU. Przepraszam za natłok zdjęc ostatnio, ale taki czas, a szykuja się kolejne.
Chłopcy się postarali, ale ty też niczego.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Ja jeszcze wrócę do wydarzenia piłkarskiego - najbardziej podobają mi się foty ze świętowania awansu, a z ostatniej wrzuty jak dla mnie najlepszy jest kolega z deską.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
jak dla mnie 373 (za emocje i moment) oraz 381
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
372. - szczególnie Włodar.![]()
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
a ja bym wyróżnił 375 (ładne poruszenie i fajna radość) i 381(chociaż tutaj jak dla moich oczu odrobinę zbyt centralnie), natomiast zdjęcia z murawy mnie nie urzekły pozdr.
Bardzo dziękuje za opinie. Szkoda jednak, że tak niewiele, no ale cóż... ja sam nie umię wyrazić swojej w wątkach.
Jak odbieracie tą pracę ? Zdjęcia oczywiście moje, ale pomysł i realizacja grafika z redakcji. Własciwie nie wiem, czy powinienem się pytać, więc jakby co to delikatnie proszę:
383.