Temat komunii przerabiałem w tym roku na własnej skórze(od strony rodzica) i muszę powiedzieć, że zazdroszczę zdjęć Twoim klientom. Otrzymałem już zdjęcia od "profesjonalisty" i jestem zaskoczony ich niską jakością. Przypadkowe kadrowanie, przesłona zamknięta maksymalnie, prawdopodobnie dlatego by nie mieć problemów z trafieniem z ostrością, a skóra dzieciaków na zdjęciach bądź jest trupioblada bądź ma łososiowy zafarb. Gdybym wiedział, że tak będzie zabrałbym do kościoła Olka i zrobił kilka zdjęć dla siebie.
Twoje zdjęcia bardzo się podobają. Na 343. przeszkadza mi trochę nos koleżanki po lewej stronie, ale ogólne wrażenie jest bardzo dobre - podoba mi się dobrana przez Ciebie GO.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
343 super.
fajnie złapane (no może poza tym nosem). moim zdaniem przedstawienie komunijnego dziecka w tak delikatny, a zarazem "jasny" sposób jest strzałem w dziesiątkę
344 - chyba ostrość uciekła z lewego oka??
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
Na razie nie powinienem więcej zdjeć pokazywać, popostu nie widzieli ich jeszcze rodzice, ale mam oczywiście zdjęcie dziewczynki bez przeszkadzających nosków. W kościele nie mogłem sie poruszać swobodnie, za zgoda Pani fotograf mogłem zrobić dosłownie po kilka ujęć dziewczynki i chłopca, oczywiście bez doświetlania lampą. Taki mały dodatek, bo tak naprawdę byliśmy z rodzicami umówieni tylko na plener.
345.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 31.05.11 o 08:15 Powód: Automatyczne scalenie postów
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Przy pierwszym motylku zostawił bym jeszcze trochę dołu, drugi też super jest![]()