bardzo fajne 10 z autem, 12 z motorem niczym z mad maxa, 13 bardzo mi się podoba kadr, tylko moment z panią w tle taki sobie. dzieci na 15 ładnie sfotografowane ale w samym zdjęciu nie widzę jakiegoś głębszego sensu do historii. pan z 16 wygląda sympatycznie, odpowiada mi tu szeroka perspektywa.
Gdy coś zachwyca(+) lub razi(-) to wzbudza emocję i implikuje komentarze.
Twoje foty generalnie nie odstają ani na minus, ani na plus i taki moim zdaniem efekt.
Nie do dotyczy to 14. i 17. - są zarąbiste![]()
Daj ludziom czas przejrzec te zdjecia, pierwsza wrzuta genialna, 1-kozak, 4- "kreta droga" ;] dobrze podchwycone, no i 6-swiatlo z orkiestry sa badzio fajne, ostatnie z tej seri to takie w stylu NG :P
Ostatnia seria to pozytywnie ale tylko za sprawa 17 i 19.
Pozdrowka
Wybacz, ze dopiero teraz looknalem do Twojego watku. Od pierwszych zdjec zaczalem zalowac
Na szybko... nr 7. The one'n'only. Przepraszam, ze uzyje tego slowa, ale... zajebiste! Nic to, ze nieostre. Ale jest ogien, predkosc, walka.. switne wg, mnie!
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
17 niezłe19 z ciekawszym kadrem było by super
17 bardzo mi się spodobało![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
17 - świetne.
Pozdrawiam.
Musisz wziąć poprawkę na okres wakacyjny.
Oceniłem pierwszą Twoją wrzutę, a później nie było mnie na forum.
Jak już wcześniej ktoś napisał, to generalnie umiesz robić zdjęcia, masz dobry warsztat, nie spotkałem się u Ciebie ze zdjęciem, które raziłoby im minus. A dalej ... to już kwestia gustu jednemu się podoba jedno zdjęcie innemu inne.
Mnie osobiście najbardziej przypadły do gustu 8, 14 i 17.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików