Kolejna fajna porcja zdjęć. 230 wyróżnia się .
Pozdrawiam
rumpel
Kolejna fajna porcja zdjęć. 230 wyróżnia się .
Pozdrawiam
rumpel
230. jest świetna.
Rewelacyjnie przedstawiony kontrast modela i jego "lustrzanego" odbicia.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Świetna seria! Taka pozytywna : ) 230 najlepsze MZ ! Kompozycja, jak i świetne b&w na wielki +! : )
Pozdrawiam : )
Sadze ze to z rozmyciem najlepsze, w ostatnim tlo takie malo uporzadkowane...
No więc jak ostatnio postanowiłem nie siedzieć bezczynnie w domu, tylko wziąść się w garść i do roboty. Jakoś udało mi się dokuśtykać do ciemnej sali teatralnej na koncert pastorałek. W świetnym stylu zagrali znani muzycy, nie tylko w Jaworznie.
Z racji ograniczonych ruchów musiałem fotografować z jednego miejsca (raz udało mi się przesiąść), przez co zdjęcia mogą wydawać się nieco monotonne. Ale do rzeczy:
233. Największy luzak wśród basistów - Michał:
234. Basia, wokalistka:
235. Jeszcze raz Basia, tym razem podwójna ekspozycja:
236. P.Grzegorz Czuchaj - instrumeny dęte:
237. Instrument perkusyjny P. Wojciecha Włodarczyka:
238. Gitara P. Maćka Talagi:
239. P. Maciej Talaga - rewelacyjny muzyk, między innymi gitara w "300 mil do nieba " :
oraz kilka wokalistki:
240.
241.
242.
Sam nie jestem zadowolony, chociażby z powodu braku wszystkich występujących. Ale może niektóre kadry mi się udały ?
233, 234 nic dodac nic ujac... udane kadry
235 totalnie mi sie nie podoba
236, 237, 239 srednio na jeza ale jako foty do udokumentowania koncertu git
238 kozak... z calej seri chyba najlepsze
240, 241, bardzo przyjemne, oko sie cieszy a to najwazniejsze ;D
242 srednio ci ten BW wchodzi... Chyba nie pasuje do tej wokalistki...
To by bylo na tyle, jak dla mnie pozytywna wrzuta![]()
Dzieki Czarku za cenne uwagi. Muszę przyznać, że 239 mnie się najbardziej podoba. Może nie dlatego, że jest jakiś świetny kadr, ale dlatego, że gitarzysta siedział daleko w ciemnym miejscu, a mnie się włosy na głowie jeżyły by Go uwiecznić. Widuję fotografie w podobnym stylu (albo mnie się tak tylko wydaję ) i muszę przyznać, że próbuję wzorowac się w obróbce.
Seria dobra ale 238 naprawde super , od razu przykuła moja uwage. , za pomysl za kadr - cos innego jak tylko udokumentowanie koncertu.,slowem oryginalne.![]()