Bardzo fajne zdjęcia Dańca, oddają atmosferę.
A Pan Kazimierz udowadnia że nie ogniskowa 85 i światło 1,4 czynią portret ! No i BW bardzo udane.
Bardzo fajne zdjęcia Dańca, oddają atmosferę.
A Pan Kazimierz udowadnia że nie ogniskowa 85 i światło 1,4 czynią portret ! No i BW bardzo udane.
186 to gracz powinien być MZ ostry a nie kosz, to Gracz miał być najważniejszy, interesujący
187 straszny chaos i jakby krzywo..? dziwnie
Koncertowe bardzo mi się podobają. MZ świetne kadry, kolorki, ostrość. Na duży plus![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
ostatnie zdjęcia fajne ale co do 188 nie widać, żeby koleś grał, nie ma tego uderzenia - "tak sobie po prostu siedzi za bębnami"
To z koszykarzem mi się podoba, fajnie oddaje dynamikę meczu, szkoda tylko że trochę więcej sylwetki nie zmieściło się w kadrze.
Jak widzisz zdania są podzielone.
Mnie również bardzo podobają sie koncertowe - wszystko wyszlo super.
Koszykarskie nie są złe, ale do mnie (biorąc pod uwagę inne Twoje prace) mniej trafiają. Po prostu za bardzo rozpieściłeś gości Twojego wątku.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
A mnie nie przeszkadza rozmazany koszykarz, dynamiczny jest i dobrze. Ostatnie fotka bardzo klimatyczna.
No właśnie mnie cieszy, że zdania są podzielone. To tak jak pewne zdjęcie autorstwa Wrr, ja byłem innego zdania, mam nadzieję że wszystko gra. Mniejsza z tym. Ostatnio odwiedziłem z "kółkiem " jaworznickim cementownię u nas. Pogoda nie dopisała, miało nie padać, nie padało, ale raz za czas siąpiło. Wkażdym bądź razie było pochmurno.
190. Wyszedł mi taki o to okaz (nie hdr zaznaczę ):