To jest poobcinany,nieostry kwiatek z bliska.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ale żeście kolegę przywitali
Pokaż coś więcej, inne zdjęcia. Zobacz jak wygląda makro w wykonaniu naszych kolegów z forum. Popytaj, i wstawiaj kolejne
Witamy na forum
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Witaj na forum
Jak widzę zaczynasz swoją przygodę z fotografią. Najlepiej bedzie jak na początek poczytasz sobie trochę nasze forum pod kątem wskazówek dotyczących robienia zdjęć, a jest ich sporo i pooglądasz zdjęcia kolegów.
Każdy kiedyś zaczynał więc nie zrażaj się początkową krytyką.
Po przyjęciu każdej porcji wiedzy teoretycznej postaraj się poćwiczyć, a sam zobaczysz, że niedługo sam zauważysz postęp w swoich zdjęciach.
Bardzo fajnym źródłem wiedzy jest kurs fotografii na DVD przygotowany przez naszego forumowego kolegę. Zachęcam do poszukiwań.
Życzę powodzenia
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Witajcie!
Mam mały problem,a mianowicie bardzo ciężko jest mi osiągnąć dobrą ostrośći w trybie makro i super makro.Moglibyście mi dać kilka wskazówek,jak osiągnąć dobrą ostrość w trybie makro??
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Proszę bardzo!(musiałem zrobić to zdjęcie od boku,bo nie mogłem podejść bliżej(było to na balkonie,a stoi tam dużo różnych dupereli)
Ostatnio edytowane przez Piotrek1405 ; 13.07.10 o 21:39 Powód: Automatyczne scalenie postów