Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Andrzeju, bardzo lubię Twoje wizity
Heniu, Twoje też mój guru od prostowania
A co do fotki, no super!
Ja szczerze Ci powiem, że tylko wywołałam raw`a, jakieś drobne przepalenia zlikwidowalam, zmniejszyłam i wyostrzyłam. Reszta jak wypluł aparat.
Co do środek horyzontu to racja... Jakoś mi szkoda tego wszystkiego z tej wspanialej kenijskiej ziemi i nieba wycinać. Taki koncept chwilowy![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
A mi się 94 i 96 podobają. Jakby tak jeszcze trzecie ujęcie było, to można fajny tryptyk zrobić.
The question is, who cares?
Afrykanskie widoczki bardzo fajne i kolorowe, tylko szkoda, ze jakosc tych fotek jest niezbyt dobra Lola.![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Tylko sie nie denerwuj Lola
Co mam ci wiecej powiedziec na temat tego, ze na niektorych fotkach jakosc jest kiepska...?
Jest jeszcze jedno wyjscie.....takie, ze moj monitor jest do kitu i dlatego tak mi sie wydaje.
Wiem, ze TWA jest od miodzenia, ale chyba czasami warto zwrocic uwage na cos konkretnego ( jesli oczywisci ja sie nie myle, bo ze mnie zadna specjalistka, takie tylko mam odczucie jak patrze na niekotre z twoich zdjec.)
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Pełen luz
Od miodzenia to jest Galeria![]()
A tak na poważnie nie wiem. Mi się wydają ok ale mogę się mylić, bo jestem zakochana w swojej tfurczości
Aż poleciałam exify sprawdzać. Pierwsze 4 fotencję to ZD 11-22, 5 - ZD 70-300, a ostatnia ZD 14-54. Wsztko cykanę E-620.
Po powrocie z safari zauważyłam, że matryca się zakurzyła. Napewno to miało jakiś wpływ
Może ktoś jeszcze dorzuci parę słów...
Ostatnio edytowane przez Lolita ; 7.03.12 o 16:23
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||