No to z tymi fotami? Czekać do jutra? chyba się pochlastam , a tymczasem biało-czarna koteczka czeka...
Ostatnio edytowane przez apz ; 21.03.12 o 20:25
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Andrzej, nie chlastaj się proszszW domu jak dziewczyny obsadzą kompa to nie ma szans. Dobrze, że mam lapsa, bo odcięta była bym od cywilizacji
Jutro zapodam coś (pewnie jakiegoś zwierza) odrazu po wypiciu porannej kaweczki, bo bez tego nie żyję. Obiecuję uroczyście![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Ufffffffffffffffff... Mam urwanie karabina w firmieAle moje słowo droższe piniędzy
101. Bawoły
102. Bawół i ptak nierozłączka
103. Ptasiory
104. Gnu
Ja tak nieśmiało (i z zazdrością)w tym towarzystwie bo dalej jak Milówka to nie byłem ale fot 95 wygląda po Krakowsku.....
Wody tak mało jakby ją smok wysiorbał.![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Szkoda, że ptasiory nie są bliżej bo ładne
PS
Dlaczego ta gnu jakoś tak tęsknie patrzy w Twoją stronę?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
To nie był smok. To wielki hipopotam który tam mieszkaJak by się lepiej przejrzał to zobaczy czubek wystającego pyska z wody
No szkoda. Ogniskowa 202, mam bliżej parę ujęć ale przy 300. Kiszka.
Bo właśnie zdała sprawę, że mnie już nigdy nie zobaczy?
Nie płaczczczcz kieeeedyyyy odjadęęęęęę![]()
Ostatnio edytowane przez Lolita ; 22.03.12 o 15:17
Żurawie koroniaste super! Bawoły zresztą też. Cieszy mnie wartość słowa. Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro