Zgodnie ze swoim mottem, pozadzierałaś trochę głowę w pięknej Italii![]()
Zgodnie ze swoim mottem, pozadzierałaś trochę głowę w pięknej Italii![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Calosc jako kolorowa plama fajne- ale brakuje symetrii- musialabys sie "pokrecic" na miejscu, zeby zlapac wszystko rowno- ALe cikaw jestem jakby wygladalo wieksze zblizenie malunku- tzn tak, zeby nie bylo okien w kadrze (albo bylo ich mnie).
Tak, zeby mozna bylo przyciac w kwadrat samo okragle sklepienie.
Masz takie cos w wiekszym rozmiarze?
PS
"saboor" brzmi prawie jak "wirus Ebola", a "helmut" jak "Szlezwig Holstein" - to co sie dziwicie, ze wami strasza dziewice![]()
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 29.09.11 o 06:42
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
ten sufit to w kazdym rogu ma inny kolor czy tam takie swiatlo??moze wyrownaj troche,co?Załącznik 55536
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Jarmana, lisiajamko, dziękuję za odwiedziny moich skromnych progów
Oj, co ja bym bez Ciebię zrobiła
Triti tata, i tak się Was nie boję... Ba! Nawet Was lubię
Z tą symetrią masz rację, ciężko mi się tam fociło. Tłumy dzikie, ciągle mnie ktoś popychał, 30% zdjęć wylądowało w śmietniku, bo mocno poruszone były. Ciągłe nakazy i zakazy, tu nie wchódź, tędy nie przechodź, ogólny zakaz foto lub krzyki "no flesh"Ciemno jak nie wiem w większości obiektów, często gęsto musiałam podbijać ISO od 800 w górę. Najbardziej żałuję, że nie udało mi się uwiecznić sufity w bazylice Św. Piotra w Watykanie, bo był przepysznie cudny
Wogóle takie wycieczki to nie dla mnie
P.S. Poniżej oryginał 59 plus skadrowane wg Twojej wizji. Nie weim czy o takie cuś Ci chodziło?
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Przerabialiśmy już ten temat! TU . Lolita, bierz się do roboty, to się Nauczysz!
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 29.09.11 o 19:32
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7