waruga, forewer, dzięki, że wpadliscie
Uffff, wiem. Ale słońce dawało, a jeszcze doswietlali tymi swimi lampami czy jak go zwał
Oglądam cały czas ale daleko mi do k@czego
A że ciut nieostre to się zgadza. Tak jak pisałam trema mnie zjadła
Ja akurat leżałam na prawym![]()
Ostatnio edytowane przez Lolita ; 2.07.10 o 11:04
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Z zamkowo-rycerskich najbardziej podobają mi się zdjęcia hrabiego ze wskazaniem na pierwsze. Co do grupowych, to osobiście wolałbym objąć mniej osób ale pokazać je bliżej bo przy takiej wielkości zdjęcia uciekają ciekawe detale w ich strojach czy wyposażeniu. Jednak jako mini reportaż z planu całość fajnie się prezentuje![]()
Reportażyk bardzo przyjemny ,ciekawa seria .
Pozwole sobie na nieco humorystyczne podejscie do Pana Hrabiego z 9
wyglada jaby Pani Hrabina nie zechciała go do domu wpuścić...![]()
Technicznie jak zwykle nie oceniam,to zostawiam fachowcom.
pozdrawiam
"f.n" E-620 ...
Bardzo sympatyczna seria : )
Takie reportażowe, fajne ujęcia : )
Pozdrawiam : )
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ło matko, ale zescie mnie ochrzcili... Teraz beda mnie palcami wytykali na ulicy...Znalazlem za to w twoich kadrach to, czego najczesciej brakuje w moich ksztaltach.
Co to jest?
Proste- to emocjeZdaje sobie sprawe z braku obiektywizmu, zwlaszcza, ze pokazujesz obrazki z okolicy, ktora pamietam z mojego wczesnego dziecinstwa, ale zawsze to cos wiecej niz tylko ciekawy (lub nie) ksztaltz moich bajek.
Tym bijesz na glowe cala moja galerie. Co mnie wcale, ale to wcale nie smuci![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Z zamku ładne i sympatyczne zdjęcia. Mój podziw budzi ostatnie bo dałaś sobie nieźle radę podporządkowując sobie tyle wojska.
pozdrawiam Wiejo