O czym Wy tu piszecie?.Bo ja wyczytalem,ze jedna z pan jest zimna i woli po panoramicznemu.Ktos dopisal,zeby bylo lepiej to trza cos pomiędzy zapodac.Ale co i pomiędzy co to juz nie napisali.I na koniec dopisali,ze jak sie ma dobre narzedzie to ono dzialajac pomiedzy moze ocieplic te zimna co na poczatku sie do chlodu przyznala.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Mirek, Ty to dopiero mnie zakręciłeśI już nie wiem... Ocieplać, oziębiać czy może pomiędzy i po drodzę wyprostować piony i poziomy czy tudzież jescze coś
Idem się najarać zioła
![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Rozterki Lolity wzniecone dywagacjami Mirka54 doprowadzają do pobłądzenia
Ja tu siem wysilam żeby "pojonć" co mądrzejsi mają na myśli, a i tak mnie się wydaje, że się nie domyślam tego czego Wy już wiecie...
Lolita - fajne masz foty, uliczki, zimne, ciepłe, żywe i martwe się mi baardzo podobają![]()
E-510, Zuiko 14-54, 40-150, Pentacon 1,8/50, Pentacon 2,8/135, Helios 44M 2/58, Metz 44AF1
Jestem podobnego zdania. gdyby udało Ci się zachować ceglasty kolor dachów (nie czerwony), i krajobraz z pierwszego zdjęcia to byłoby najciekawiej. W jedynce jest zbyt jaskrawo, jak dla mnie.
A z tym dogadzaniem to przecież fałsz. Albo błędne założenie, albo brak chęci.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 13.06.11 o 21:16
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Gonia, apz, helmuth, no faaaaajjjjjjnieeee, że w(po)między czasie wpadliście
Jak będę bardziej czasowa to coś wyskrobię "pomiędzy"![]()
Obiecane "pomiędzy" 45 i 46 czyli...
Nie weim Heniu czy o coś takiego Ci chodziło?
45 i pół![]()
.... to wogole prawdziwy hdr?? bo mi wygląda na jakieś cudo z programu "easyHDR" - mi się kompletnie nie podoba. Jeżeli chodzi o kadr -bardzo udany (myślę, że oryginał byłby dużo lepszy).
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
.....znowu przegapiłem- oryginalna 45 msz troszkę lepsza![]()
Ostatnio edytowane przez iszi ; 17.06.11 o 17:01 Powód: Automatyczne scalenie postów
Iszi ma rację, to nie jest udana obróbka.
Podrzuć rawa albo zaproponuj to zdjęcie do popRAWki. Zobaczysz co ludzie z tego zrobią![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA