Właśnie, Lolito, warto natomiast szukać takiego spojrzenia, aby to co na zdjęciu przestawało być tym, czym jest w rzeczywistości - wiesz o co mi chodzi ?
Właśnie, Lolito, warto natomiast szukać takiego spojrzenia, aby to co na zdjęciu przestawało być tym, czym jest w rzeczywistości - wiesz o co mi chodzi ?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Co do szacher-macher w PS'ie: staram się nie używać wyostrzania a raczej wyciągam detale, to daje zdecydowanie lepsze efekty.
Do Gimp'a też chyba jest taka wtyczka, która pozwala na korektę małych, średnich i dużych szczegółów.
Pozdrawiam
Ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Sądzę, że wiem
Mam podobną, bardziej "wyblakłą" wersję ale jestem na etapie mocnego podkręcania kolorów. Pewnie mi to z wiekiem minieTak czy siak podoba się Twoja wizja.
Może i jest ale ja jeszcze jej nie znalazłam
P.S. Dzięki chłopaki za odwiedziny![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
To już na koniec info:
Lola, wrzućże jakiego autoakta. Co tam będziesz sufity fotografować.
Witojecie
Powstała ostateczna wersja freskomalowidła Praskiego i powędrowała do galerii.
Helmuth, Saboor, dziękuję pięknie za pomoc i wskazówki
P.S. Kto by pomyślał, że ja i hdr![]()
Ostatnio edytowane przez Lolita ; 12.06.11 o 18:46
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7