Ciekawi mnie ,czy można w tym kościele dać "duchowi"odsapnąć w kompletnej ciszy..
..mini koncert jak pisałaś utworów Bacha i Hendla na samą myśl ,chciało by się tam być,
trochę sie na zadzierałaś głową
hmmm może by tak ołtarz jeszcze dało by sie zobaczyć
pozdrawiam
"f.n" E-620 ...
mile fociury, szkoda ze na drugiej i czwartej nie ma pelnej symetriiKubraczku, czekam na foty z Mazur, no wrzuc je w koncu i ciekaw tez jestem bardzo, co uwiecznilas rybim oczkiem
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Dzięki za wizity
Się nazadzierałam, to fakt
A ołtarza niet, bo takiego tłoku to ja w życiu mało kiedy widziałam więc focenie wszystkiego poniżej mojej perspektyw (174cm) nie miało sensu.
Się czepiasz
Zostajemy przy tych mazurskich klimatach ale zamkowo-rycerskich tym razem.
W Reszlu jest piękny zamek i podczas pobytu dodatkowo mi się sfuksiło. Postanowiłam się odłączyć od reszty i se wypicz pewien zimny bursztynowy płyn na dziedzincu. Trafiłam akurat podczas kręcenie filmu
Podczas przerwy wszyscy wylezli z lochów, a w ten czas chwiciłam aparat. Pan Hrabia (bardzo sympatyczny zresztą) się zgodził bym mu zrobiła zdjątko. Potem se strzeliliśmy po fajce i zaczęli akcję na dzidzincu.
Zdjęcia 9 i 10 strzeliłam z biodra gdyż zawsze zazdroszczyłam tej umiętności RCAle i dlatego, że reżyser nie wyglądał na zachwyconego mojej obecności
![]()
P.S. Wiem, wiem... Trema mnie zeżarła![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Swietne zdjecia wrzucilas, podobaja sie bardzo.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Pan hrabia wczuwał się w rolę![]()
W końcu grał w filmie
Ma trochę wrażenie, że lekko nieostre te zdjęcia. Może się czepiam, może to tylko mój wzrok/monitor..
Zdjęcia w kościele fajne ale (wiem, czepiam się) zdecydowanie brakuje tam symetrii. Popatrz na zdjęcia k@czego, zupełnie inaczej się to prezentuje. Fakt, on jest w architekturze "miszczem"
![]()
Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju..
Klimatyczna ostatnia seriarzeczywiście troszkę nie ostra ale zastanowiło mnie określenie zdjęcia z biodra, Lolita, jak to się robi z biodra ?
![]()