Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Może dlatego, że klejone? Sama nie weim...
Po sugestiach poniżej ciachnęta wersja
Druga fota speszali fo juNo to plum! Tylko uważaj na jeżowce
Mi to nawet ilości nie pomogą by mieć takie wizję![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Bez kawalka czerwonego daszku lepiej.
Lola, czy ty kiedys jadlas jezowce??? Jesli nie, to przy nastepnej okazji powinnas sprobowac. Pychaaaaaaaaaa.
To po prostu skondensowany smak morza
POzdr.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Hej,
No nie jadłam niestety. Nie spotkałam się z nimi w "menu" ani w Czarnogórze ani w Chorwacji. Napewno jeżeli będzie taka okazja to spróbuję
P.S. Ale mam na pamiątkę z jeżowcem zdjęcie.. Robiącego za kapelusza na mojej głowie
Jeżeli łowione przy porcie to napewno... Tak samo jak ryby, kraby, mule czy krewetki
Ależ drogi Henryku! Lubię i to nawet bardzo lubię! Chciałeś się popluskać więc dlatego wybrałam takie co dwa metry głębokości ma więc nawet małego paluszka byś sobie nie pokłuł. No chyba, że masz 2.30m. Przecież w mojej TWA jesteś w końcu![]()
Ostatnio edytowane przez Lolita ; 16.09.10 o 18:39
Chyba czas odkurzyć półki, szuflady i zgarnąć pajęczyny w moim wątku
Rozpocznę serię Prazką od poniższego zdjątka żebraka. Miałam straszne upory ale wkońcu się odważyłam i go "cyknęłam"
Jestem ciekawa Waszych opnii![]()
Zebrak wyczul sprawe... albo sie tak maskuje przed otoczeniem.W konwencji B&W najlepiej rejestruje sie takie zdarzenia.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO