cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
bardzo fajna ta ostatnia
Xz 1
dzięki panowie za opinie i za odwiedzenie watku zapraszam
Praca 1, Praca 2, tak mogę to rozumieć jako nr. foto ? Jeżeli pokazałbyś coś więcej miedzy tymi fotografiami to kto wie, może niezły report by był. Teraz widzę dłoń z ziarnem, z palca wyssany i chłopka, który sieje coś, a bynajmniej idziedzie w dobrym kierunku. Jest coś więcej ?
hmm tak wkradł sie troche nie ład ale dziekuje za odwiedziny i wyzażenie opini ........Ok. A teraz żeby jeszcze bardziej namieszać pierwsza seria zdjęć z Przepięknego miasta Budapeszt niestety było już bardzo mało światła jak powstały te ujęcia. Zwiedzając miasto natrafiłem na filmowców kręcących jakiś film ,postanowiłem to wykorzystać zmuszony do podniesienia ISO :P złapałem za aparat i w tym momencie ochrona i policjant zareagowali ze nie wolno L .A to co widzicie to wszystko co udało mi się zarejestrować J .Zanim nie miły typ złapał za aparat.
2 i 3 świetne! 4 nieco odstaje edycyjnie, w sensie, że jest intensywniejsze (co nie znaczy, że złe). fajna seria.