Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A ja tak z innej beczki - jak piszesz posty to pisz tylko w polu "Wiadomość" a pole "Tytuł" zostaw pusty, bo strasznie dziwnie/ciężko się to czyta.
ok ale dalej niczego sie nie dowiedzialem.Interesuje mnie raczej to jak uniknąć tych błendow ,zdiecia robie wedłog wskazan swiatłomierza ,co jeszcze moge zrobic dla tych fotek ? .![]()
a jakby tak ? oczywiscie jak nie chcesz zeby ingerowac w twoje fotki to usune ,pozdrawiam.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Nic,bez ingerowania nie zrobisz.Moze usiadz na plazy i poczekaj chwile na dobra sytuacje.Na cos nietypowego,moze uklad chmur,odbicia w wodzie,kawalek konara w blysku zachodzacego slonca.Dobre krajobrazy nie robi sie w locie idac przez plaze,trzeba posiedziec,ustawic statyw i znalesc odpowiednia chwile.
Moze taki obrazek?
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Najlepiej zajrzeć do słownika
Co do zdjęć, piszesz:Jaki rodzaj pomiaru stosujesz? Poczytaj np tu jakie są tryby pomiaru i czym się różnią. Pomiar punktowy lub centralnie ważony na najjaśniejsze miejsca, pozwoli uniknąć przepałów....zdiecia robie wedłog wskazan swiatłomierza
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
co do błendów pisowni wybaczcie zawsze mialem z tym problem .... link bardzo pomocny dziekuje , przerobiona fota ma swój klimat i podoba sie zostaw .
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Uzyłem matrycowego esp , a jakiego powinienem waszym zdaniemu uzyc w tego rodzaju sceneri.![]()
Ostatnio edytowane przez macieknr1 ; 4.09.10 o 03:26 Powód: Automatyczne scalenie postów
Z tego co widzę masz ładną okolicę, Porób trochę zdjęć na długich czasach![]()
wszystkie ktore pokazałem ,robilem z długim czasem .Mam pytanie np; jest poranek ciemno wszedzie tylko na horyzoncie zaczyna powoli pojawiac sie swiatlo wschodu slonca jak focić coś takiego jaki pomiar światła proponujecie.![]()