nie trzeba się logować, podałeś zły link do swojej sesji, powinien być:
http://1x.com/photos
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
jeśli chodzi o twoje zdjęcia to ja się poddaje.
Nie numerujesz, trudno się odnieść do konkretnego zdjęcia.
Wrzucasz hurtowo podobne zdjęcia.
Albo wybierz sam różniące się tematy, albo skup się na tylko jednym
temacie/ujęciu wtedy będzie można odnieść się do wersji.
Napiszę ogólnie. Na większości twoich ujęć brakuje mi światła i wiele elementów staje się czarną plamą.
Ostatnio edytowane przez droplet ; 2.06.11 o 14:01 Powód: Automatyczne scalenie postów
no tak nie numeruje zdjęć moja wina co do ilości którą pokazuje owszem jest sporo tych fotek myślę ,że większego problemu z odbiorem ich niem ma .Warsztat pracuje nad nim cały czas i braki są widoczne zdaje sobie z tego sprawę .Mój wątek traktuje jako szanse pokazania większej ilości zdjęć , i jak znajduje się ktoś komu te fotki się podobają ciesze mnie to niezmiernie i mobilizuje do dalszych starań , nie no cóż jestem amatorem samoukiem z troche ponad rocznym stażem i mam do tego dystans pozdrawiam![]()
pierwsza wrzutka była lepsza ale i tak, podoba mi się drugie zdjęcie
pewnie można by się przyczepić że nie ostre, że za ciemne ale ma coś w sobie co mnie przyciąga.
6 też nawet fajne
jedna uwaga - od 8 wszystkie lecą albo w prawo albo w lewo. myślę że można było tego uniknąć
Ostatnio edytowane przez madziazywczak ; 2.06.11 o 15:59
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
Jedyneczka oraz szostka najbardziej mi pasi.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
witam i dziękuje
witam teraz zaprezentuje kilka wczoraj improwizowanych portretów z naszego balkonu Ja ,Elvi ,i piękny zachód słonca zapraszam![]()
Ostatnio edytowane przez macieknr1 ; 3.06.11 o 14:35
pani wyszła w przyzwoicie tylko na jednym ujęciu, w miarę naturalnie, na reszcie widać, że nie ma ochoty na fotografowanie i kiepsko to wygląda.
Tak zazwyczaj kończy się fotografowanie od niechcenia z fotela.
i masz mnie dokładnie tak byłopozdrawiam
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
masz racie
![]()
Ostatnio edytowane przez macieknr1 ; 3.06.11 o 14:36 Powód: Automatyczne scalenie postów
Z ostatniej wrzutki dwojka najbardziej mi pasi.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO