Podobają mi się wszystkie trzy ze wskazaniem na jedynkę.
Ogólnie - przyjemne kolory i ciekawe kadrowanie.
Zapewne zrobisz karierę na forum.![]()
Podobają mi się wszystkie trzy ze wskazaniem na jedynkę.
Ogólnie - przyjemne kolory i ciekawe kadrowanie.
Zapewne zrobisz karierę na forum.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Dodaję kilka nowych fotek![]()
1.
2.
3.
![]()
a gdzie niby jest owo czarne tlo?powalcz z ekspozycja i WB
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Próby ciekawe. Jak dla mnie w pierwszym odrobinę za mała GO.
1.
2.
3.
4.
![]()
Witaj
wcześniejsze całkiem dobre foty...Trochę mniej mi się podobały te na czarnym tle. Co do najnowszej wrzuty to ceglane kadry lubię - dobrze że okienko nie jest centralnie, słoneczniki bardzo przyjemne w odbiorze - kolory niebieski i żółty letnie kolory same w sobie dobrze się kojarzą. Zdjęcie 3 niestety nie bo za dużo tego ciemnego na dole - jakby był jakiś ciekawszy kontur to owszem może być jako tzw. "konturówka", ale tutaj nic ciekawego nie ująłeś mz. 4 - kawał panoramy - sam lubię składać...W LGR mogłeś usunąć to coś nie fajnego czarnego. Jakościowo są to dobre zdjęcia
Pozdrawiam,
Piotr
Witaj. Z ostatnije wrzuty dosyć podoba mi się 3tylko jak kolega wyżej napisał, że mniej czarnego i bedzie lepiej
panoramką przypomniałeś mi tegoroczne wakacje w Gdyniczarne z lewej usunąć i bedzie ładna panorama
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ceglany mur zdecydowanie najlepszy. Słoneczniki ładne, przyjemne w odbiorze. W przypadku trzeciego zgadzam się, że trochę za dużo czerni, a panomara lepiej wyglądałaby bez ramki.