Zaskroniec świetny, potem żabka![]()
Zaskroniec świetny, potem żabka![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Za Panem z górySzkoda że roślinki troszkę przysłoniły żabę, ale i tak ładna
![]()
Dzięki, dzięki : ) Miło mi, ze przypadł do gustu!! : ) Bardzo się cieszę, z tego powodu, gdyż nie często je mam okazję fotografować : )
Dzisiaj dam 2 ujęcia jaszczurki zwinki, samicy (?) : ) Oba z Raynoxa DCR 250 i ZD 40-150mm : )
Pozdrawiam i zapraszam do komentowania : )
Ostatnio edytowane przez Subtelly ; 6.08.10 o 15:39
Zaskroniec rewelka, żabka świetne kolorki. Z ostatnich dwóch pierwsze, w drugim przeszkadza zielona plama na dole i chyba jest poruszone.
Wyklikane z mobilka
Zaskroniec naprawdę super. Jaszczurka też.
Tylko pozazdrościć umiejętności i przede wszystkim talentu.
bardzo ładne zdjęcia masz w wątku. Przemyślane i dobrze wykonane.
Chętnie tu zaglądam, Pozdrawiam![]()
ok. Wymiękam. Jak Ty te gady łapiesz?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ostatnia seria zajefajna, mialem lekkie zaleglosci ale ostatnia jest naj...![]()
Ostatnio edytowane przez hades ; 12.08.10 o 00:40 Powód: Są też inne słowa zaczynające się od "zaje", którymi można podkreślić zainteresowanie.
Dziękuję! Bardzo mi miło, że fotografie przypadają do gustu! Naprawdę jest mi strasznie miło, z tego powodu! : )))
grizz, ostatnio miałam szczęście. W lesie, niedaleko mojej miejscowości jest pełno gadów, płazów i tego typu stworzeń : ) Na szczęście żmii jeszcze nie spotkałam : )
Jeszcze raz dziękuję : )
Kilka nowych do oceny, dzisiaj pająkowo : ) 3 tygrzyki (samice) i skakun. Wsystkie z ZD 40-150mm + Raynox DCR 250. Skakun z lampą wbudowaną i dyfuzorem. Tygrzyki bez : )
Pozdrawiam i zapraszam do oceny : )
Ostatnio edytowane przez Subtelly ; 7.08.10 o 13:40
Ja też nigdy nie spotkałem żmii,chociaż bardzo bym chciał.
bardzo ładna ostatnia seria a zwłaszcza pierwsza fotka zaskakujące z jaką łatwością operujesz GO z tym DCR-em. Mnie często zdarzają się pudła.Czy tobie też?![]()
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...