15 lat i takie efekty no no - kompozycja i obróbka dla mnie super
15 lat i takie efekty no no - kompozycja i obróbka dla mnie super
Z ostatniej serii
1. b.dobra,
2. wystarczyło by lekko przesunąć oś a cała znalazła by się w GO, ale i tak b. dobre wiem jakie ważki są trudne do fotgrafowania.
3.Chyba brak mi tu ostrości, ale porównując do Twoich pozostałych zdjęć lubisz takie "miękkie" kadry.
fotki b. goodne !!
aga jak zwykle jest dobrym obserwatorem. mozna mieć talent (oko) ale pozostaje jeszcze wykonanie i obróbka i co wszystko w parze? generalnie nie wierzę w takie cuda. Tylko Ty wiesz czy to prawda pozdrawiam i życzę wielu oglądających watek
A7II słoiki
jerzykulesza.zenfolio.com
Chylę czoła, znakomite zdjęcia.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Dziękuję za tak miłe słowa : ) Naprawdę bardzo się cieszę z powodu takich opinii : ) No to kolejne. Tygrzyk paskowany (samica), minimalistycznie o muchówce bzygowatej i bąk w "makro lesie" : ) Zapraszam do odwiedzania, pozostawiania opinii : ) Pozdrawiam serdecznie : )
dla mnie to :
jest najfajniejsze z ostatnich serii.
Tło jest w ogóle nie zaśmiecone, ładne jednolite, motyl blisko mocnego punktu. Fajnie
Troche bym pewnie przykadrował żeby bylo mniej zieleni a motyl bardziej trafiał w mocny punkt, ale zdjęcie jak dla mnie bajeczka
Dziękuję bardzo za miłą opinię : )
Pozdrawiam : )
Coś cicho się zrobiło, no ale nic : ) Lecimy dalej
Zabawy światłem i Heliosem 2/58, na razie kilka : ) Zapraszam i pozdrawiam serdecznie : )
Witaj. Obejrzałam twój wątek od samego początku. Robisz niesamowite, subtelne (pasujące do twjego nica) i piękne zdjęcia. Gratuluję i podziwiam.
Pozdrawiam Zorka