Przedstawiasz ,ukazujesz świat "inaczej"
dzielisz się swymi emocjami postrzegania wyjątkowo jak na młoda osobę
ale osobiście cieszy mnie "taki potencjał "w każdej dziedzinie nie tylko foto
..smykałka to mało powiedziane..
pozdrawiam
Przedstawiasz ,ukazujesz świat "inaczej"
dzielisz się swymi emocjami postrzegania wyjątkowo jak na młoda osobę
ale osobiście cieszy mnie "taki potencjał "w każdej dziedzinie nie tylko foto
..smykałka to mało powiedziane..
pozdrawiam
"f.n" E-620 ...
A ja chcialem wrocic troszke, do wczesniejszych serii (nie wiem jak ominalem tyle zdjec w Twoim watku, ale coz, stalo sie).
Konkretnie o ta fote mi chodzi:
Pomysl - fantastyczny. Cos nieorganicznie abstrakcyjnego wyszlo z organicznego materialu. Bardzo mi sie podoba. Masz swietne oko do dostrzegania tego co ukryte, do fotograficznej interpretacji rzeczywistosci (taka swego rodzaju fotometafora)
Ogladajac takie zdjecia coraz czasciej dochodzi do mnie, ze w sumie (co juz pisalem kiedys) powinienem zamknac te swoj "bajzel fotograficzny" i zajac sie uprawa marchewki, bo w dziedzinie foto nie mam co szukac
Tom.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Nie podchodzę ,aż tak entuzjastycznie do wszystkich Twoich zdjeć ,ale z pewnością jest kilka wartych zauważenia. Natomiast zgadzam sie z przedmówcą że fota o której wspomniał też zwróciła moją uwagę i świadczy o Twojej wrażliwości jako odbiorcy. Życzę Ci powodzenia w fotograficznych poszukiwaniach. Złapanie muchy w locie- wielkie brawa
Thomasso- fakt że wyciągnąłeś tę fotę spośród innych świadczy , że nie jest pisany Ci warzywny stragan![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
gdzies na forum ktos napisal ze zazdrosc to przytka rzecz ale i tak ja odczuwa ogladajac zdjecia innych, no to wlasnie bardzo dobrze zrozumialem jego slowa, 2 i 3 pelna zazdrosc, ktora napelnia mnie motywacja zeby probowac
pozdrawiam borooslav
sp 590uz
....Voovoo- nie jestem surowa ... piszę jak myślę, natomiast
podziwiam, i tak tu mogę się pozachwycać, że młoda dziewczyna ma pasję ,której poświęca czas. Chciałabym ,aby moje dziewczynki też w przyszłości realizowały się w jakiejś tematyce.
Człoweik z pasją to dla mnie człowiek wyjątkowy- obojętnie czy zbiera znaczki, wędkuje czy uprawia ogródek.
U tak młodego człowieka tym bardziej cenię.![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Dziękuję, że tak bardzo się wątek rozwinął, i tyle opinii : ))) Dziękuję, dziękuję!!
Thomasso, nie przesadzaj : )
Wyjeżdżam, wracam 29.07 : ) Zostawiam kilka fotografii, z cyklu, "jak to mi się w zimę nudziło" : ) Zabawy z folią aluminiową etc, zapraszam do komentowania : ) Dużo fotografii, no ale cóż, późno wracam : ) Jeszcze może jutro zajrzę : )
Pozdrawiam : )
Pogratulować - pomysłów, kadrów, wykorzystania światła, kolorystyki ...
Świetne fotki.
Pozdrawiam.
opowiedz coś więcej o tej foli![]()
No to, póki jeszcze jestem ; )
Na karton nakleiłam folię aluminiową, stanowi ona zarówno tło, jak i podstawę do obiektów, które fotografowałam : ) Jedynie z tym czerwonym, tłem nie jest folia aluminiowa : ) Odpowiednie ustawienie lampki biurkowej, dawały mi swoiste efekty świetlne, bokehowe + zabawy kanałami RGB w balansie bieli na aparacie : ) Tak, tak, nudziło mi się strasznie wieczorami : ) Dziękuję za opinie : ) Pozdrawiam : )