Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 62

Wątek: Absurdalne 730zł za klejenie gumy. [edit:Które to okazało się nie tylko klejeniem...]

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez muszyk Zobacz posta
    mógłbym teraz napisać, że ty nie nadążasz za moim, ale nie kłóćmy się
    Oczywiscie, ze moglbys. Byloby to zupelnie zgodne z prawda, gdyz wcale nie mialem takiego zamiaru.
    Ne klocimy sie mam nadzieje- staramy sie zrozumiec nawzajem, co z gory jest skazane na niepowodzenie, bo nie masz mercedesa.
    Ja zreszta tez nie.
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar czmielek
    Mieszka w
    Sierakowice
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Melduje pomyślne zakończenie sprawy.
    Dziś otrzymałem aparat po licznych i długich pertraktacjach stanęło na 150zł za klejenie. Moje zdziwienie było tym większe gdy zobaczyłem wyczyszczoną może nawet "wymienioną" matówkę i podobno wymieniony wizjer który był przyczyna nie działającego licznika (jakiego licznika?). Tak mi napisali na fakturze. Jednym słowem uderzam się mocno w pierś bo miało być tylko klejenie a zrobili dużo więcej i zgodzili się na moją propozycję cenową. Ogólnie szok. Jestem bardzo zadowolony bo aparat wygląda jak nowy a mi jest wstyd że zwątpiłem w dobre intencje serwisantów. Jednym słowem mea culpa!

| OlyJedi Awatar Jack
    Mieszka w
    Błonie
    Siła reputacji
    131
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez czmielek Zobacz posta
    Melduje ...

Pozdrawiam
    Jack

| OlyJedi Awatar rafah21
    Mieszka w
    Mordor
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Ja właśnie odebrałem swój E-3 z serwisu. Zgłaszałem usterkę licznika i odklejającą się gumę. Może więc hurtowo wymienili nam wizjery i gumy podkleili . Tylko wzmiankę mam o wymianie wizjera, a o gumie nie. Jednak została podklejona .
    Pozdrawiam

| OlyJedi Awatar MicSzu
    Mieszka w
    Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rafah21 Zobacz posta
    . Tylko wzmiankę mam o wymianie wizjera, a o gumie nie. Jednak została podklejona .
    Pozdrawiam

Bo zazwyczaj wypisują pierdoły. Ale nie ma się czym przejmować, jednemu zrobią więcej a mniej napiszą, drugiemu zrobią mniej a napiszą więcej, byle się stany magazynowe zgadzały itd, więc nie ma co ogólnie narzekać
    E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?

| OlyJedi Awatar qwert
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Odebrałem wczoraj E3 po regulacji AF .Aparat wyczyszczony wyregulowany ,wymienione lcd ,wymienione gumy.Dobra robota.

| OlyJedi Awatar dominius
    Mieszka w
    Chocianów
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Ja również muszę pochwalić serwis Olka. Wysyłka do serwisu (po raz 2gi) z przekroczoną gwarancją o parę dni. Przeczyścili matówkę, podkleili gumę na gripie i wymienili płytę główną czyli wszystkie moje prośby zawarte w formularzu serwisowym zostały spełnione Oczywiście zrobili mi to wszystko w ramach gwarancji.
    E-30,E-510,C-770UZ, ZD14-42, ZD 40-150 f3.5-4.5,ZD14-54,FL-36R, HLD-4,TCON-17, MCON-40, Marumi-CPL
    Moja galeria foto: http://fotowonder.digart.pl/digarty/

| OlyJedi
    Mieszka w
    Smardzewice
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Mam jeszcze pytanie, o co chodzi z tym nie dzialajacym licznikiem W E3.Pytam bo u mnie w panelu górnym jak np nastawia na sredni rozmiar pliku i mam załóżmy 3000 fotek do końca, to na górnym i tak pokazuje 999 podejrzewam ze zaczyna odliczac dopiero od tych 999.
    Aparat prawie nówka zrobione z 2000 fotek, a i tak do serwisu musi isć bo ma BF na obiektywie i guma na gripie zaczyna odłazić.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Więcej niż 999 nie może pokazać, bo wyświetlacz ma tylko 3 cyfry. Więc jeśli masz na karcie więcej miejsca, niż na 999 zdjęć, to i tak będziesz widział na liczniku 999.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar dominius
    Mieszka w
    Chocianów
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Żartujecie sobie? pieraszy raz slyszę o takim liczniku w Olympusie, że przekręca się po "999" : D No ale pewnie tak jest nie mialem E3jki.
    E-30,E-510,C-770UZ, ZD14-42, ZD 40-150 f3.5-4.5,ZD14-54,FL-36R, HLD-4,TCON-17, MCON-40, Marumi-CPL
    Moja galeria foto: http://fotowonder.digart.pl/digarty/