Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Pozdrawiam!
Nasza ZABAWA z u43
Pozdrawiam!
Nasza ZABAWA z u43
E-3 nie ma grzybka do zmiany trybu fotografowania (P, A ,S ,M itp.) i przycisku AF-ON ale dużo informacji wyświetla na ekranie (dodatkowy plus, ten ekran jest ruchomy), oba aparaty mają wygodny grip i naciskanie spustu migawki przez dłuższy czas nie sprawia trudności. Na twoim miejscy wybrał bym Olympusa E-3 między innymi dlatego, że masz już liczny sprzęt olka.
P.S. ja np. nie mam tak dużo sprzętu Olympusa, tylko O. e-410 i 14-42mm reszta to tamron 80-250/f 3.8 helios 58/2 i flektagon 35/2.4 + pierścienie pośrednie ronione na zamówienie i dwie lampy
W moim przypadku cofnięcie softu do 1.2 pogorszyło tylko sytuację dlatego nie polecam tej zabawy. Na dnia wróci mi body z serwisu (już 2gi raz wysłane w tym samym celu---> mam nadzieję, że naprawią bo jak nie to będzie niedobrze...) Jest to zdecydowanie, ża duża wtopa jak na korpus pokroju E-3.
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?