Witam.
584 świetne. Światło w koronach drzew i cień pięknie wypracowany w dolnej partii lasu. Ciekawa i ładnie ujęta obserwacja. Gratuluję.
Witam.
584 świetne. Światło w koronach drzew i cień pięknie wypracowany w dolnej partii lasu. Ciekawa i ładnie ujęta obserwacja. Gratuluję.
Dziękuję za wszystkie dwakomentarze.
Tym razem panoramka z rynku słowackiego Bardejowa. Pełny ekran proszę.
585.
http://img101.imageshack.us/img101/923/bardejov.jpg
E no swietna ta panorama, swietnie skadrowana , moze ciut swiatelka ale poranek to poranek. .![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Szacunrewelacyjna panorama i super miejsce
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Panoramka znakomita!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Też mi się podoba te ich czeskie miasteczka wypiękniały w ostatnich latach.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Świetna panorama.
Zastanawiam się czy coś retuszowałeś, czy tam naprawdę tak czysto?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Żadnego retuszu, ba, żadnego grzebania przy plikach poza złożeniem panoramy, ot. JPGi prosto z E-330.
Rynek w Bardejowie też przypadł mi do gustu - było pustawo, wręcz nieco sennie i czysto, można oddychać pełną piersią, być może po części dlatego, że było po sezonie. Gdyby ktoś się zapędził w tamte strony niech nie ominie Kościóła Św. Idziego (widocznego na foto) - jest tam zbiór późnogotyckich ołtarzy, dosłownie na wyciągnięcie ręki, a nieopodal rynku muzeum ikon. Jeśli ktoś lubi takie klimaty kilka godzin nie jego.