Pejzaże piękne, ale to na cmentarzu, wzrok na dłużej mi się zatrzymał.
Pozdrawiam
Ja
Pejzaże piękne, ale to na cmentarzu, wzrok na dłużej mi się zatrzymał.
Pozdrawiam
Ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Czarno biała seria na cmentarzu bardzo udana, choć osobiście wolę większy kontrast. Z kolei zima już całkiem w moim guście, szczególnie fotka czworonogiem - oddaje temperaturę otoczenia.
Pozdrawiam
Bardzo ciepła zimowa seria. Podoba się.
Mnie się podoba kapliczka przydrożna. Kolory w zimowej serii wyszły super i ... masz śnieg.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Z przyjemnością podziwiam - 641 najbardziej zauroczyło.
Jesienna, zimowa sceneria...podobaja sie fotki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Karol, nie wiem czy jeszcze ktoś oprócz mnie odwiedził 98 stron tego wątku. Obejrzałem wszystkie zdjęcia, choć przyznam że miałem nadzieję że wszystkie będą zagraniczne
Polskę znam, a zdjęcia z innych regionów świata pozwalają na podróże bez wstawania z fotela. Oczywiście nie o wszystkich mogę wypowiedzieć się pochlebnie. Ale niektóre są naprawdę fajne.
Ciekawi mnie czemu nie prostowałeś zdjęć. Oczywiście niektóre krzywizny są uzasadnione, ale lecący horyzont to już zakrawa na lenistwo autora. To najbardziej przeszkadzało mi w odbiorze. Podobały mi się też te z opuszczonej chaty (Dom Zły).
No i jeszcze jedna rzecz (techniczna) która mi odpowiada. Na żadnym ze zdjęć nie zauważyłem jakiegoś dramatycznego przepału. Prawie wszystkie były dobrze naswietlone.
Szkoda że nie ma exifów. Czasem lubię zobaczyć parametry zdjęcia.
Z komsomolskim pozdrowieniem
shary
Ostatnio edytowane przez shary ; 15.12.11 o 23:45
Z ostatniej serii najbardziej podobają mi się 639. i 641. Faktura lodu na 641. wyszła rewelacyjnie.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Z ostatnich podobają się mi najbardziej 641 i 645.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro