566 Świetny kadr. Podoba mi się najbardziej.
Super wiejsko-górska wrzuta. Przyjemnie było popatrzeć.
564 i 256 rewelacyjne, spokój i piękno![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ja się na fotografii kompletnie nie znam ale bardzo podoba mi się bandażowy strach.
Drzewo po prawej moim zdaniem bardzo fajnie wyważa zdjęcie. Pasuje idealnie. Jak sutek.
564 kompozycyjnie i technicznie bardzo dobre.
Jeszcze jakby ptaki z 565 tam się trafiły.......
pzdr
Dziękuję za odwiedziny i komentarze.
Dzięki, cieszę się, że zwróciłaś na nie uwagę, bo mi się podobają. Niestety na ten moment, kiedy pojawiły się ptaki, akurat zaszło słońce. Cóż - nie można mieć wszystkiego. Zdjęcie z ptakami może lepiej wygląda w wersji B&W jak poniżej?
Jak sutek...- hmmm, wystarczy wnikliwe oko obserwatora, żeby zdemaskować pragnienia z podświadomości fotografa
. Strachy są takim elementem krajobrazu, obok którego nigdy obojętnie nie przechodzę. Zdaję sobie sprawę, że nie każdy musi podzielać mój stosunek do nich, więc wstawiam je sporadycznie. Tym razem specjalnie dla Wieprza jeszcze kilka spiskich strachów. Strach się bać komentarza
567
568
569
570
571
572
Ostatnio edytowane przez Karol ; 13.08.10 o 18:47
Strachy
Kiedyś jechałem przez wieś Oderne. Stał sobie strach. Fajny był- nawet się trochę bałem
... a na strachu siedziały sobie dwa kruki
...
...
nie miałem aparatu - szkoda
Fajne masz foty
Pozdrawiam![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bardzo interesujące ostatnie zdjęcia. Aż chciałoby się tam być. Zazdroszczę Ci takiej pięknej i świetnie udokumentowanej wycieczki.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R